Miki Maus sat :)

nikche

New member
Pozdrav,

Interesuju me vase preporuke za neki moderniji Miki Maus sat do 150-200 eura.

Pozeljno sa metalnom narukvicom, i pokretnim rukama. :)

Ko ih jos pravi osim loseg Ingersoll-a?
Znam da ih je nekada Seiko pravio, a imali su i Rolexi svoj udio u toj legendarnoj sekciji satova. :thumbup:

Ako neko zna gdje da gledam, nek' me nauci.

Hvala puno, pozdrav! :)

Ne znam gde mozes da nadjes takav sat, ali brzinskom pretragom sam video da su ovi modeli "novije" proizvodnje uglavnom pravljenih 90-ih.

Vidim da ih je pravio i Lorus, a moze se pronaci i po koji Tag.
01.jpg02.jpgMickey Tag.jpg

Na štandu u jednom Bečkom tržnom centru, koji inače prodaje uglavnom Festine, sam skoro video nekoliko modela, uključujući i neke džepne. Danas možda odem opet tamo, pa mogu pogledati i probati da uslikam, ako mi prodavci dozvole. Ne znam koje proizvođač, ali eto, proverim, pa bacim komentar ovde. Ako baš zatreba, mogli bi nekako organizovati i da donesem.

Na štandu u jednom Bečkom tržnom centru, koji inače prodaje uglavnom Festine, sam skoro video nekoliko modela, uključujući i neke džepne. Danas možda odem opet tamo, pa mogu pogledati i probati da uslikam, ako mi prodavci dozvole. Ne znam koje proizvođač, ali eto, proverim, pa bacim komentar ovde. Ako baš zatreba, mogli bi nekako organizovati i da donesem.
Saznaj mi ime proizvodjaca molim te, znacilo bi. :)
Ja sam ionako u Njemackoj, mogu ovdje da porucim sve. :)
hvala <3

Kako ti se ovaj cini?

jam-home-made-black-sense-mickey-watch-6.jpg

jam-home-made-black-sense-mickey-watch-4.jpg

JAM HOME MADE Secret Mickey Mouse Watch for Black Sense Market • Highsnobiety

JAM-HOME-MADE-Secret-Mickey-Mouse-Watch-mens-wristwatch.jpg

Ajd... doduse Miki ne mase rucicama, ali zato pokretanje kazaljki posmatra sa velikim zanimanjem. ;)

Pozz

Sad sam bio na njihovom online shop-u, i svi su rasprodati. Nijesam se zamarao provjerom firme, jer je ne poznajem, a i ne znam kolika je cijena jer nemam predstavu kako stoji jen (mislim da je bio jen u pitanju?)

Back