Милан Милановић - Моји сатови

vecina fotografija su danasnje, bio sam slobodan, pa da konacno predstavim svoje satove

ovo je casio koji sam kupio u sense, 56oo model i par fotografija novog monstera

prvo sam izabrao skx007 jer je bio jeftiniji ali brat me je obradovao ovim lepsim i skupljim satom koga sam potajno zeleo

qysbgp.jpg

c2b12.jpg

14lsj8m.jpg

2v1q3id.jpg

dr4569.jpg

ovo je moj alat za popravljanje satova, ima tu vrlo kvalitenog unior alata

x0pqmo.jpg

295ecub.jpg

am8h3d.jpg

ovo je moj omiljeni sat, potpuno je nov kao i ostala druzina

xpynnd.jpg

1z4coba.jpg

tu je i ova raketa, imao sam tri, dve sam darivao, ostala je ova najlepsa i najbolja, nikada nosena ili otvarana od naseg cenjenog clana jagosa kao i ova sa zutim brojcanikom

atnclz.jpg

ibe2d0.jpg

9aq1qg.jpg

tu je i retko dobro ocuvani poljot zvonar, tj. samo jednom nosen

s4uz3q.jpg

i svi na okupu

qoajbd.jpg

malena cajka koja mi je veoma draga, takodje od jagosa, takodje nova, tako je minijaturna, sirina lugova je 8mm

fnwnle.jpg

uz sve ove sovjete imam i kutije i racune, ova fotka je stara kao i jos dve tri fotke iz ovog predstavljanja, nisam hteo da fotkam i kutije i racune ovom prilikom

1qh8qr.jpg

ovo su narukvice i kaisevi

9vlizt.jpg

ovo je raketa sa vecitim kalendarom koja je kupljena na kupujem prodajem

2ztm147.jpg

54w3uh.jpg

ovo je poljot iz vremena breznjeva i andropova od naseg moderatora RUS-a, veoma mi je drag, vrlo lepo je ocuvan, ima sitnih ogrebotina po kucistu i staklu i nemam nameru da ga poliram, drazi mi je sa sitnim ogrebotinama, to je i najstariji sat od svih ovih i moj prvi sat

5ds7dz.jpg

sdo2lg.jpg

svi satovi su mi veoma dragi, ne planiram kupovina sata u narednih godinu i po dana do cak dve godine dok ne skupim novca za sledeci sat

sledeci koji bih mogao uzeti je Laco pilot, Oris Aquis ili Stowa Flieger, mozda cak i neki stari chrono sa valjoux ili landeron mehanizmom sa dva podbrojcanika :D

Last edited by a moderator:
Re: Моји сатови Милан Милановић

Bravo Milane, lijepo i sazeto predstavljena kolekcija, vidi se da su satovi cuvani i pazeni kao i pazljivo birani:congrats:

odlicni satovi druze,tvoj omiljeni sat je isto i moj omiljeni sat(moj prvi sat)......bio je nov kad sam kupio davne devedesete godine............:D
1z4coba.jpg

Sa srecom druze da uzmes sve sto pozelis,lepi satovi i lepe slike....uzivaj

Lepa kolekcija. Očuvani i interesantni satovi. Čestitke.
Za rusko-sovjetske satove od mene ide "like" po automatizmu. Takođe Uniorov alat je super, izgleda potpuno nov, nekorišten. Nije valjda da sa tim popravljaš satove :ahhhhh: . Doduše ruski satovi se sa tim alatom normalno servisiraju, bez okastog 14 ne vredi ni počinjati :).
Ne bih da se mešam ali mislim da bi ti nešto ovako odgovaralo na Monster-u: GONE: Near Mint Seiko SKX781 SKX781K1 Orange Monster with Original Bracelet + Nato + Maratac Elite .

Još jednom čestitke i neka kolekcija raste.

Pa ti sa ovim alatom mozes lagano veliki servis na autu da uradis,odlican alat,satovi jos lepsi,zelim ti da se kolekcija sto pre uveca,Zvonar mi je najlepsi:congrats:

Čestitke i od mene.
Nemaš nijedan ''pogrešan'' sat :thumbup:
Vrlo lepo!
Takođe mi je ''Zvonko'' najsimpatičniji.

Lepa kolekcija, nema sta.:thumbup:
Zelim ti da se sto pre prosiri nekom dobrom prinovom.

Kod tebe je sve kao novo. Neka te ljute mašine dugo i u zdravlju služe i neka se kolekcija uveća :beer:

Konacno i moj komsija da postavi galeriju.Odlicno za pocetak,ostaje mi samo da ti pozelim brzo prosirenje kolekcije. :thumbsup:

Cestitam ti na kolekciji Milane, odlicni su ti satovi! Jos citav vek je pred tobom i imaces ti zavidnu kolekciju.

hvala svima na lepim zeljama i cestitkama :)

ja volim satove i zato sam pazljiv prema njima

@sky

odlican predlog, dvoumim se da li da uzmem onaj gumeni narandzasti, juce smo pisali u temi koji sat nosite danas il iovako nesto, a ovo nam je drugi monster II ''u kuci''

svi mi kazu da monsteru nikako ne stoji ovaj kozni kais, bas svi, sigurno i vi mislite tako ali necete da mi kazete :D

Ja bih na taj sat stavio ili maratac ili narandzasti kevlar, nesto ovako
H-R-Genuine-Kevlar-00S-OS-SbyS.jpg
Naravno isao bi lepo i crni NATO sa narandzastom linijom, i jos dosta toga moze, samo sto je moje misljenje da zbog kontrasta osnovna boja bilo kog kaisa za taj sat u toj boji mora da bude crna, a detalji mogu bilo koje boje, ali najbolje da su oni narandzasti.

Izvini, a da li ti i nosis te satove ili ih samo skupljas!? :)

Svi su u perfektnom stanju! Svaka cast! :)

Lepa kolekcija. Samo tako nastavi!

A kad vec pitas, ja ne bih nosio taj kozni na monsteru. Ali ako se to tebi svidja, nemoj uopste bilo koga da slusas. Bitno je da se tebi svidja i da si ti zadovoljan! ;)

eh ovakav kais mi se vise svidja nego gumeni, u onom linku sto je sky postavio kais je slican, gotovo identican, to je to onda

@Srđan
ove sovjetske ne nosim, skinuo sam stiftove kad sam ih brisao i nisam ih ni stavio, u kutijama su, a poljota, casio G i monstera nosim

doduse monstera sam dobio pre nekoliko dana, a casio je star mesec dana pa su i zaista novi, meni se ipak mnogo svidja ovaj kais na monsteru :)

Po mom misljenju ne stoji mu onaj kozni,mnogo je nezan za Monstera,ako hoces kozu mozda je najbolje resenje da narucis neku koja je rucni rad,sam izaberes kozu,boju sava,kopcu ili kevlar,jel zna neko gde kod nas moze da se nadje kevlar?

ne znam za kod nas ali Hirsch ima nesto od kevlara

htedoh kais, rucni rad od debele koze, najbolja opcija, ova jeste tanka ali PUGO je prezauzet i to otpada :(

jedan savet, ako hocete da vam satovi ne budu musavi i masni, nemojte ih prati sapunom, ja koristim sampon i vrlo neznom cetkom ih operem u peni i sva masnoca nestane, a satovi se sijaju kao novi, tako isto radim sa naocarima

Last edited:
To sa pranjem ti bas i nije dobro. Sampon i sapun lose uticu na dihtung gumice, ostecuju ih. Naravno da nece nista da bude od nekoliko pranja, ali nemoj da preterujes sa time.

Back