Lost&Found
New member
jako raznovrsno..
Dobrodošao nazad.Hvala Vladanu što me vratio na forum i drugaru Elvedinu na pomoći.
Dugo me nije bilo, trenutno već neko vreme nisam u satovima više ali se do pre dve godine napredovalo i svašta sakupilo.
Forum sam voleo i on mi je promenio život. Forum ovaj je za mene nešto posebno i drago mi je da je Vladsn ponovo pustio u opticaj forum.
Nadam se da će se uspeti u tome.
Evo neka slika u telefonu nekog sata iz kolekcije, u vintage sam svet otišao. Novo me ne zanima.![]()
Gesendet von meinem SM-A556B mit Tapatalk

Hvala za info, nikada čuo za taj mikrobrend. Ali ja nisam baš toliko ni merodavan, jer zam izašao iz štosa u poslednjih 10 godina, i sada se polako vraćam.Hvala Vladane,
Taj pored kao Doxa je Dagaz. Njega sam prodao i nemam ga više. To je mikro brend I vrhunskog su kvaliteta. Cene su ne znam sad ali 300 500 600 evra. Kvalitet daleko iznad recimo Seiko Monstera.
Taj Dagaz je bio najbolji jeftini mikros, sad je i dalje, ali se pojavila konkurencija kao Phoibos ili Zelos. To su po meni baš vrhunski brendovi.
Štoperice sam plaćao po 1000, 2000, 4000 dinara, nove nekorišćene. Ima ih po oglasima još uvek.
Ja sam veoma iskren ljubitelj horologije, imam ženske satove, štoperice, budilnike, ruske, kineske, japanske i swiss satove, bukvalno sve sa kazaljkama.
Gesendet von meinem SM-A556B mit Tapatalk