Milan Zmaj - moji satovi

Vidi kako stoje po tom pitanju te nove lepe omege,panerai i slicno ako nekad budem mogao da kupim da se ne brukam.

A nemoj tako,nije to sad ne znam ti ja sta..
Kad ces ti tvog onog Rolexa da pokazes..ajde jedva si i Oranzadu postavio...sto si takav:(

Maštovite slike svaka čast! :thumbup:
Milanče, baš kao što reče bajker, stvarno maštovite i izuzetno interesantne fotke. :thumbsup:

Nego, jesi li svestan činjenice da je ova tvoja tema dospela u listu "TOP 5 lajkovanih tema" na forumu! Čestitam druže :congrats:

Znam,video sam pre nekoliko nedelja....ali nije mi namera iskreno da budem tu nego da podelim...iskreno volim sve te pa i slikam...
U svakom slucaju godi

Danas se naterao da promenim vec davno kupljenu koznu oranzadu..
IMG_2716.jpg
...
IMG_2885.jpg
...
IMG_2831.jpg

Prelep kaiš Milane :thumbup: lepo je videti kad neko tako voli i neguje svoje satove i tu posvećenost deli sa drugima.

Hvala danas ga setao po adi..zene lude za njim :))))))))))
a ocejujem jedan uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ne mogu vec dve noci da spavam...a jos nije ni krenuo :(
jedva cekammmmmmmm

hahahahaha chat soba...ma jagose moram da ti priznam da u rezervi nosim i dwellera...pa ako vidim da za profija ne obrati panju ja odmah stavim onaj sminkerski...naucicu te ja ne sekiraj se :)
a imam onu duvaljku...:))) pa kad zaronim dok nesto ne vidim ili ne ulovim ne izlazim...naravno pre izlaska dikompresija :))

Back