znam jole njega cu da narucim ako moze da se menja a mislim da moze. vec sam nesto gledao ili cu da ga saljem kod jednog modelatora koii me ignorise mao duze vreme ne znam sto da g odese kod simovica da ga sredi skoz jer mi je stalo bas da bude savrsen jer vidim da je cenjen satic,ali sto je najbolje mehanizam mu je savrsen evo sad sam gledao ni sec od juce ne kasni mozda seci pustio sam da radi stoperica vidis kad sam ga uzimao mislio sam da je to vec neko pazario....pa sam slucajno poslao poruku i javio mi se postovani Igor inace clan foruma....evo pozdrav za njega i da se ukljuci malo u rad je istinski zaljubljenik.
Hvala Ivane:flapper:
idemo u off a ne mirisu me modelatori ali cu ti reci...
bulic je iz legla svetskog sampiona...ne mogu dalje...nego bre cera jel lici na mene ili ne?
pusti bulica
Cera ti je slatkis, al ne znam jel lici na tebe (nisa te video), evo necemo vise u pravcu off-a. Zmaju kod tebe je sve svetski i cuke i bullic i cera, svaka cast. Pozdrav.
evo malo aqua u bazenu,a posle kad sam ga stavio na ruku samo sto mi zabe nisu iskocile ispod sata fuj...ali sve zarad njega da oseti zasta je pravljen
raport sa zlatibora moj ljubimac pokazuje svoje kvalitete u extremnim uslovima....vrucina subce 26 stepani a on sljaka li sljaka i roni ej aqva pravi sta cu kad nemam vecu kolekciju pa se samo ponavljam