krstin New member Oct 3, 2013 #1,025 milan zmaj said: eee bre gde ga nadje hahahaha Click to expand... Ja mislio ti bas zbog njega uzeo:laugh:
milan zmaj said: eee bre gde ga nadje hahahaha Click to expand... Ja mislio ti bas zbog njega uzeo:laugh:
jagos New member Oct 3, 2013 #1,026 svaka cast zmaje strasan sat.cekaj samo dok ja tebe iznenadim ovih dana e ne samo ti dobre satove da nosis.
svaka cast zmaje strasan sat.cekaj samo dok ja tebe iznenadim ovih dana e ne samo ti dobre satove da nosis.
milan zmaj New member Oct 4, 2013 #1,028 krstin said: Ja mislio ti bas zbog njega uzeo:laugh: Click to expand... lepo od tebe sto ti je to palo napet :nono:
krstin said: Ja mislio ti bas zbog njega uzeo:laugh: Click to expand... lepo od tebe sto ti je to palo napet :nono:
joppa New member Oct 4, 2013 #1,029 krstin said: Cestitam Milance, sad imas sat kao Mamic:lol: View attachment 75987 Click to expand... Mislim da je sinoć ostao otisak od ovih krunica nekim igračima na čelu.. :lol:
krstin said: Cestitam Milance, sad imas sat kao Mamic:lol: View attachment 75987 Click to expand... Mislim da je sinoć ostao otisak od ovih krunica nekim igračima na čelu.. :lol:
milan zmaj New member Oct 4, 2013 #1,030 Ne znam koliko je bilo... Ali svakako svidja mi se ova plava gumena narukvica
joppa New member Oct 4, 2013 #1,031 Uništio ih Ludogorec 3:0.. smijurija.. Nazad na temu - meni je isto super na toj gumi plavoj.. :thumbup: uzmi neku generičku za probu, pretpostavljam da orginal košta poprilično..
Uništio ih Ludogorec 3:0.. smijurija.. Nazad na temu - meni je isto super na toj gumi plavoj.. :thumbup: uzmi neku generičku za probu, pretpostavljam da orginal košta poprilično..
milan zmaj New member Oct 4, 2013 #1,032 Vec sam nesto se raspitivao..ne pada mi napamet sta bi mogao
Serb New member Oct 4, 2013 #1,033 Cestitam milance, bas mi je drago sto si nabavio ovu zver:congrats: Sad mozemo da se menjamo ja cu tebi Hamija a ti meni Paneraia
Cestitam milance, bas mi je drago sto si nabavio ovu zver:congrats: Sad mozemo da se menjamo ja cu tebi Hamija a ti meni Paneraia
milan zmaj New member Oct 4, 2013 #1,034 ha ha ima par koje nikad nisam razmisljao da dam...uhvatio si se bas .....
joppa New member Oct 4, 2013 #1,035 milan zmaj said: Vec sam nesto se raspitivao..ne pada mi napamet sta bi mogao Click to expand... možda hirsch extreme u plavoj boji? makar ja bi ga na plavi isofrane stavio i bok..
milan zmaj said: Vec sam nesto se raspitivao..ne pada mi napamet sta bi mogao Click to expand... možda hirsch extreme u plavoj boji? makar ja bi ga na plavi isofrane stavio i bok..
RUS Moderator Oct 4, 2013 #1,036 Verujem da bi taj plavi hirsch extreme legao pravo dobro.:thumbup: OFF Ludogorec , fudbalska velesila i smrt za klubove sa ovih prostora:lol:
Verujem da bi taj plavi hirsch extreme legao pravo dobro.:thumbup: OFF Ludogorec , fudbalska velesila i smrt za klubove sa ovih prostora:lol:
SHIBUMI New member Oct 4, 2013 #1,038 Neka sve ostane u "kuci". JLC rubber strap, jer takav sat zasluzuje jos to malo dodatnog "luksuza". Pozz
Neka sve ostane u "kuci". JLC rubber strap, jer takav sat zasluzuje jos to malo dodatnog "luksuza". Pozz
milan zmaj New member Oct 4, 2013 #1,039 u pravu si..veruj da je originalna jeftinija nego gimena omegina,bretlingova ili iwc ova....
SHIBUMI New member Oct 4, 2013 #1,040 Ma ja cu ti verovati cak i ako.... Kao sto mislim da bi i ova "legla" (ko' dujpe na nosHu). Samo... Da odgovara tom modelu i da je cena, mislim, onako malo (70%) pristupacnija. http://market.watchprosite.com/show...WC/p-Jaeger LeCoultre Articulate*/pi-/ti-/t-/ Pozz Last edited: Oct 4, 2013
Ma ja cu ti verovati cak i ako.... Kao sto mislim da bi i ova "legla" (ko' dujpe na nosHu). Samo... Da odgovara tom modelu i da je cena, mislim, onako malo (70%) pristupacnija. http://market.watchprosite.com/show...WC/p-Jaeger LeCoultre Articulate*/pi-/ti-/t-/ Pozz