Posteno receno,vredan je jer je uspomena, a sto se cuvanja i nosenja tice,moje skromno misljenje je da se lepo ocisti i obavezno nosi ,makar povremeno,pa se ponosi njime od srca.!!! A sada malo na salu da udarim ,......kako bre nekog IWC ne ostavi deda pa da se stvarno puvas s njim kako dolici tebi ,pravom zaljubljeniku u satove,hahahaha.Meni ostavise i otac i
deda,pa dzukela zeljna boljeg promeni u bolje i skuplje....Iskreno kazem jedno je uspomena,ma koliko credna,a kad treba preziveti i odhraniti decu,nisam neki za vezivanje za uspomene. Ja sam prodao IWC zlatan 18kt koji je pokojni cale dobio od Tita licno, da bih pomogao mamino lecenje,a recimo Poljota kog sam dobio od tog moga oca za polazak u prvi razred
osnovne,kupio ga u tadasnjoj BG robnoj kuci......,cuvam jos uvek i navijam cesto,ali ne nosim,jer Ruse bas ne gotivim,mada imaju strasno dobre masine(3133 legenda)...itd Sretno ti bilo dedino,hahaha.Milance ljubi tvoje od nas Stojanovica...ps da ne pomisle postovani clanovi da sam irinican.....Milan i ja smo veliki i neizbrisivi prijatelji dugooooo godina .Sta reci ,a ne zaplakati,hahaha?Pozdrav svima na sajtu,....