Milan Zmaj - moji satovi

MOzda od ove danasnje nervoze je i doslo nesto lepo doduse buce na probi 2,3 meseca da vidim kao se ponasa mehanizam i od drugara otac je drage volje prihvatio da ostane kod mene koliko god zelim a mislim da zelim da ostane koliko ja zelim....
[h=3]Glashütte Original senator Navigator[/h]Kolko sam gledao o njemu stariji je oko 14 godina....ima 48 rubina
Case
screwed case, sapphire crystal, sapphire crystal case back, 38,5mm

Movement
caliber 10-60, automatic, chronograph, date

Bracelet
steel bracelet
013.jpg014.jpg016.jpg019.jpg

Pa koji li sat ja pomenuh u onoj tvojoj
Koji pilotski sat vam se svidja i zasto?
I ti naravno odma kreneš da ga izbunariš. Isto se zove ali je još bolji od ovog "starca". Alal vera!

40098612dscn62681uz2.jpg

:thumbup:

zaboravih da stavim deo satova...neki su u sobi gde mi dete i zena spavaju stariji neki neki lepi stariji :) jedan veliki je na servisu :( ima da se ubijem ali...evo ovih koje sam brisao i mazio...

056.jpg053.jpg054.jpg055.jpg

iskreno mozda i preevise se unosim pa me offuju...mozda bi trebao da budem pritajeni tigar skriveni zmaj. ma da kao moj drug mozda ja nisam iz ove price o da
off topic

Epa Milane,ovo je bio praznik za oci:w00t: dok sam prelistavao sve stranice!Kakvu kolekciju posedujes ne cudi me drugi deo tvog "imena":).Za ovakvu kolekciju treba imati puno ljubavi,ukusa,stila ali i...para!Mala opaska,kod onog starog iwc-a,rec je o masini c.401 a ne c.89.Sve u sveme,bilo mi je zadovoljstvo videti sve ove lepotane.Svaka cast:thumbup::congrats:!Puno pozdrava!

Last edited:
Hvala Putine:) kako da se obracam jednom Pretsedniku :) to je zadovoljstvo i ljubav koja nekad ide kao haosu..ali tako ti je to...

Opet me je navelo da nesto stavim ovde a to je novi kais za Omegicu jeste da je za leto ali danas sunce dobro greju majca kratkih rukaca i meni leto u stanu....
103.jpg104.jpg105.jpg106.jpg

107.jpg108.jpg109.jpg

Kao i do sada vidjeno tako si i sada (moj) MIlana:laugh:;) na visini zadatka.Extra uklopljen kais!Pozdrav!

-što reče Banja, ova omega je stvarno lepota živa. Medjutim i B&R ništa manje lep, ne bih znao reći koji mi se više svidja... ovaj narandžasti bazel izgleda ne verovatno osvežavajuće.

Back