Milan Zmaj - moji satovi

Zmajkoviću , javiću ti ako prodam bubreg , da se dogovorimo oko nandžaraste lepotice ! :)

Odlične fotke a satovi, srce da stane....:congrats:

Milane mogu i ja slobodno da pohvalim tvoj kreativni rad. Pravi kreativac! :)

Kao što Neša kaže, ako ti bude ponovo dosadno, priredi nam photo shooting sa nekim drugim modelima... Uživaćemo.

Pozz!

Idem po kombinezon,kacigu narucio..samo jos neki Galeb ili Orao (moze i Golub) da navatam i spreman sam...na pola sam puta :)

001.jpg 002.jpg 003.jpg 005.jpg

Zmajkkoviću, druže moj, svaka čast :congrats: Ja se ubih tražeći pilot-mehaničarski vojni kombinezon, ali bez uspeha. :crying: Vazduhoplovstvo me vuče, ali nekako uvek vidim sebe sa gedorama, ključevima, umazanih ruku i popravljam, a ne pilot i letim :rolleyes: Valda me sje.....o pos`o, pa imam deformitete profesije... icon_nervious.gif

Baki vozicu te ja...bices moj kopilot :) dva tri kruga :)
i meni se i strartu svidelo to sto su nasi amblemi...dokle vise Top Gun :)

Backarelli slazem se sa tvojom konstantacijom.A ti Zmajevicu druze ne samo sto imas extra masinice nego vidim i umetnicka dusa-SVAKA CAST! Dzeket:) ti je fenomenalna i sto rekoste -fala bogu NASI amblemi!Pozdrav!

Pomesana su mi osecanja- lep sat ali ne verujem da bih mogao da ga nosim jer je to jedina marka koja je poznata kod nas i vise bih sa njim na ruci imao problema nego sto bih uzivao u njegovom prisustvu. Mada bi bilo dovoljno da boravi u kuci po golum principu :D Mnogo mi se vise svidja zenit kao sveobuhvatno resenje :)

Nemam nikakvih predrasuda prema bilo kom brendu kako prema Rolexy tako i prema Orientu..Srecan sam i kad pazarim satic od 10 eur i glancam ga isto kao i sve ostale

Back