Milan Zmaj - moji satovi

Moram jos jednu lepu slicicu RW da dodam...

P6260404.jpg

Uuuhhh... ala ga uslika, svaka ti čast ! :thumbup: Stvarno je odlična slika... (a i sat, naravno):congrats:

Šta raditi, kad na red dodju 6tice afraid-male-afraid-frightened-smiley-emoticon-000138-large.gif ...meni 555ta poruka. Kakva slučajnost a ?:D

-ću porastem i ja, samo polako... ;) ako budeš imao vremena, daj još neku fotku RW-a iz drugog ugla i "haubu", ali da budu dobre fotke k`o ova.

Lep sat, samo fotke nisu nesto:lol: Salim se super slike , super sat:thumbsup: Da ga dugo nosis u zdravlju i veselju:D

Jeste,njegova je pa mislim da i mora....70 g tezi. Ne cupa kako sam mislio da ce...i odusevljen sam kako stoji...mislim kas :)))

I Hvala Vam svima na lajkovima..zbog vas i volim da podelim...Kako Vasi tako i moji satovi su mi dragi....zato ne zamerite ako se ponavljam

Uvazavam misljenje clanova renomiranih foruma kao sto je WUS,ali ako se nekome svidi neki sat,pri tom ima para da ga kupi,onda to potpuno podrzavam. A misljenje...? Svako ima pravo da ga iskaze...
Prema tome,meni se jako svidja taj tvoj RW i vrlo rado bih ga kupio da imam para.Ako ga budes prodavao i davao ga na neki duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzi:lol: vremenski period,eto me.
Uzivaj u satu.

Jurim neke kriminalce,a tasta mi je super u krpljenju..tako da se ne sekiram...nego cuti nemoj da me cuju dok ti pricam ovo :)))

Back