Milan Zmaj - moji satovi

-uh , bre, meni taj tvoj RW jezivo dobro izgleda ! :drool: Nadam se ,da ćeš ga zavoleti kao i Rolu, te ću i kasnije moći da uživam u slikama... ja ga, Boga mi, nebi skidao sa ruke celo leto !

PS. -ajd sredi kod taštu, neki sakoV , da imam za okupljanje. Za sat uz garderobu ću lako...;)

Sutra slikam RW,bas me briga ko oce da gleda nek gleda ko nece ne mora :)))
samo za tebe bakili..
a za okupljanje...ja bi voleo ovu subotu,mozda ada...videcemo sa glavesinama

Sutra slikam RW,bas me briga ko oce da gleda nek gleda ko nece ne mora

:)))
samo za tebe bakili..

Srrrccceee moje !!! Samo nek se zna, kakvu braću sa foruma imam !!!!!!! default (2).jpeg Što se okupljanja tiče, voleo bi više nego išta, da "izbombarduješ" tu subotu (po gotovu na Adi). Ma dolazim i bez sakoa, ko ga šljivi !!!:D Tebe , bre, glavešine vole, a i ti jedini najviše potenciraš na druženju .

-heheeeeeee .... kakvi crno ignorišu. Nema te par dana, forum se pretvori u znak pitanja. cackalica.gif

Nego, ajde sevni poruku na "okupljanju članova" . Za vikend najavilio letnju temperaturu, biće ekstra dan !:yes4:

Uh , zaboravih.... das mislim da si nastran, poveo bi i ženu na okupljanje, ali znajući te kakav si, ne smem da rizikujem !!! znoj.gif 36_1_13.gif

Za Bakija mog druga...nadam se da si hteo ove poze :) Nabucco GMT
P6260384.jpg

IMAG0585.jpg

IMAG0586.jpg

IMAG0590.jpg

IMAG0595.jpg
IMAG0587.jpg

IMAG0591.jpg
IMAG0593.jpg

RAYMONDWEIL-logo.jpg

Brate mili....... kakav sat. Ćomile ,brate moj, ove fotke sam sačuvao na PC-u , za svaki slučaj. Svaka ti čast za fotke... i da, baš sam takve fotke hteo, a sad ću ti reći i zašto...

Najverovatnije ćeš pomisliti, da sam totalni ludak, ali...

....nijedan model do sada me nije pogogdio na "setu" (ako me razumeš).
Sećaš se, kad smo bili klinci, pa smo iz nekog razloga tužni i želimo da budemo sami... osećaj, kada nam tog trenutka ne treba niko, ali niko, već uzmemo sebi omiljen i obožavan predmet (da li je to igračka, ili bilo šta) i osamimo se na neko kratko vreme. Mene ovaj RW upravo tako "gadja" u srce. Nekako mi izgleda setno. Kolioko god pomislio da nisam normalan, ali ja da imam ovakav model, samo bi on bio pored mene, kada osetim potrebu da neko (kratko) vreme budem sam. To su oni trenuci "ne treba mi niko i ništa" samo taj RW je tu i to je to. Od kako sam na forumu, videh na netu milijarde satova, jer postadoh zavisnik. Ni jedan model do sada me nije potstakao na takvo razmišljanje, sem ovog RW.

Znaš i sam da volim modele poput onog tvog Glashutte modela... to je meni jedan od moćnijih satova izgledom. Ali ovo je totalno nešto drugo.... ja ovaj RW nebi nikada, ali nikada a možda ni tada razmišljao da prodam, pa šta god drugi mislili o tom brendu ! To mi uopšte nebi bilo ni mrvicu bitno.
Ja svoj ss-18 volim na neki drugi način, te se nadam da ću naleteti na neki model, koji će mi probuditi totalno drugi osećaj, kao što je ovaj Nabucco...

Ej, brate moj, imaš pivo za fotke !!!

Baki pustio sam suzu bem te ....:)))
Dajem ti ga na nedelju dana da ga nosis...kazi ako zelis eto ti ga...samo nemoj da ga previse navijas nocu hehehehe...ozbiljan sam..ako ga hoces evo ti ga sutra da ga nosis malo..

Ma meni je dovoljno da ga vidim uživo, a kada ga ti imaš, nosiš ,briskaš i slikaš da i mi uživamo, to je kao da ga ja imam, veruj mi !!!!!! :yes4:

Da dosadjujem jos malo...a sta fali,ko zeli da gleda nek gleda..
IMAG0647.jpg

IMAG0646.jpg

IMAG0648.jpg
IMAG0649.jpg

IMAG0650.jpg

IMAG0644.jpg
Danas sam probao ovaj Breitling....prelep je,samo oci peku koliko je skup....znam da tu ide neki popust ali koliko god da je mnogo..ali mislim da je ovaj brend da dobrom putu stare slave ako neko misli da je uopste bio slavan..
a-ab0152-118.jpg

uf...vreme je da kupiš nekog rusa...raketu na pr....nabijaš nam komplekse....satovi su ekstra....:adore:

uf...vreme je da kupiš nekog rusa...raketu na pr....nabijaš nam komplekse....satovi su ekstra....:adore:

Eeee, da si ti nama živ i zdrav, Milan ima jednu od najlepših raketica na forumu. Pogledaj prve dve slike na ovoj temi. ;)

-e moj brate Nešo , zaboravio je on na prvu stranu, od kako ganja ove "topove-ganove" i sl ...:(

Neće moj brat Zmajković da se ljuti, samo da podsetim...

IMG_1070.JPG

....tttoooooooo brate moj TO ! Samo da se zna, šta znači voleti merače vremena ! Ne sumljam da si znalac, ali me posebno obradovalo (oduševilo) što ostaje princezi !:thumbup:

Back