Milan Zmaj - moji satovi

Na pocetku da kazem da je sat odlican i da je ispunio sva moja ocekivanja od njega. Ide napred +7 sto misli da je odlicno ma da se kod nijednog sata nisam opterecivao ali zbog Vas da napisem. Luminaciju nisam imao do sad ovakvu tj da dugo traje,krunica kod ni jednog sata mi se nije srafila kao kod ovoga i odlicno stoji na ruci.
Posledica sto vise ne pisem o ovom satu je jedna PP poruka i celokupna nedelja citanja raznih makar meni postova....
I jedva cekam Keleka

DSCN6450.jpg

DSCN6452.jpg

DSCN6453.jpg

DSCN6454.jpg

DSCN6455.jpg

DSCN6456.jpg

DSCN6457.jpg

DSCN6458.jpg

DSCN6460.jpg

luminacija
DSCN6462.jpg

• 0
  • 1
  • 0

Title: Click to add

E, Milane, moram da ti i javno kažem da si mi svojim postovima ulepšao ovo jutro. Mnogo lepih slika, lepih satova, pozitivne energije... Hvala, druže moj :beer:

Veruj mi da ja nemam ni malo pozitivne energije i da zbog nekih od Vas sam ga uslikao,Vas nekoliko inace kad malo bolje razmislim sto bi ja sad pokusavao da docaram neki sat prilikom slike ali ajde zbog Vas nekih...i Drago mi je Neso sto se tako osecas.

Nadam se da ćeš je uskoro videti i naći, a ja ti od srca želim da to bude što pre. :beer:

Hvala,bas mi se svidja steta samo za metalnu ali nisam imao para a i model sa metalnom mi se nije svideo...uzecu mu pdv mesh

ovakvu nekakvu
DFD202010BBK005-1.jpg_520x400-1334908106.jpg

Sat je izvanredan :thumbup: a fotke profi, kao što smo od tebe i navikli! :congrats:

Valjalo bi probati tu "pancir" narukvicu. ;)

Milane, extra sat, stvarno prelep, a sa tom narukvicom bi tek izgledao... :drool:
Nek te u zdravlju služi druže moj. :yes4:
Ah, da, da ne zaboravim da pohvalim fotke, odlične su! :thumbsup:

Milane, odlicno izgleda ovaj Monster :man_in_love::drool:! Nek je stigao sa srecom a nadam se da ce se dugo zadrzati u tvojoj kolekciji.

I taj mesh ce mu stajati super!

Jedva cekam da ga vidim...

Moram Kelek da sredim prvo pa onda da razmisljam o mesh...a odmah bi ga narucio.
Uzgred sat je stvarno lep i lepo mu stoji i ova nato

Back