miskostuka - moji satovi

miskostuka

Banned
Evo jednog od mojih najdrazih satov.Jako je redak i hteo bih cuti misljenje postovanih clanova o ovom satu.

Longines - cal 294
Lepotani 008.jpgM 003.jpgM 004.jpgM 005.jpgM 006.jpg

Last edited by a moderator:
Zenith cal 2572 PC

I ja rado nosim ovog lepotana,ali ga nisam mogao pronaci na netu,bar ne ovakav isti. Radi veoma tacno i ima veliku autonomiju rada. Robustan sat, pravi muskarac, uz to ocuvan do besvesti.

Zenith cal 2572 PC
Zenith 006.jpgZenith 007.jpgZenith 001.jpgZenith 003.jpgZenith 004.jpg

Zenith cal 2552 PC-2 Movado

Jos jedan od mojih lepotana,ali u celiku,besprekorno ocuvan i tacan.Rado ga nosim i sto bi rekli zaljubljenici u satove, ovaj po meni zaista ima dusu.

Zenith cal 2552 PC-2 Movado
novo 013.jpgnovo 015.jpgLepotani 001.jpgmeh.Zen 003.jpg

Re: Zenith cal 2552 PC-2 Movado

Miško, mislim da je bolje da otvoriš jedinstvenu temu na sledećem linku, odnosno delu foruma: Galerije satova članova foruma

Ovako lepu kolekciju bi trebalo svakako objediniti u jednoj temi, a možeš zamoliti moderatore da spoje ove teme koje si već otvorio.

Hvala na savetu,jos uvek se ne snalazim bas najbolje na forumu,a imam bas dosta toga da pokazem iz svoje kolekcije.Potrudicu se da se sto pre snadjem. Lako je vama ,starim vukovima:thumbsup:.

Dobar Zenith, stvarno dobro ocuvan.:congrats:
Samo mi se ne svidja ta narukvica.

To su satovi sa oglasa na KP, pretpostavljam da ti prodaješ ili si kupio? Omega je stvarno :thumbup:

U pravu si,slike su od pre 2 meseca,na njemu je sada kozni prosiveni kais,koji mu daleko lepse stoji.A da je ocuven ,stvarno jeste.

Hvala Vlado puno na pomoci,trudim se da postavim sta gde treba,a da ne remetim pravila sajta,ali veruj mi ,nije mi bas lako da se snadjem ,gde idu ovi iz kolekcije,gde ovi sto su u ponudi za menjanje ili prodaju. U svakom slucaju,dobro cu pregledati sve stavke i nadam se da cu uz zaista nesebicnu pomoc ovih finih i dobronamernih kolekcionara na dalje uspeti da prevazidjem ove male poteskoce. Pozdrav Milos

Miloše satovi su baš lepotani,čestitam.I naravno dobrodošao u ''Bratstvo'' :D

Hvala,nisam do sada imao toliko vremena,ali pojedini stari clanovi odavde su me navukli,ha,ha.Evo jednog dzepnog Zenitha, star a kao nov. Sav u celiku .redak cal 177.

Re 005.jpgRe 006.jpgRe 007.jpgRe 008.jpgRe 009.jpgRe 010.jpgRe 011.jpgRe 012.jpg

Ali Vlado,tamo pise da je tema zakljucana.Nije mi jasno i pravo da ti kazem ,mozda se desi da opet postavim nesto tamo gde mu nije mesto.Mozda deluje smesno ali i pored velikog truda,ne snalazim se bas najbolje.
Pozdrav i hvala na strpljenju.
Milos..

ps. I kako da mi se vidi slika pored imena ? Ubacio sam ali se ne pojavljuje....?

I kako da mi se vidi slika pored imena ? Ubacio sam ali se ne pojavljuje....?

Pozdrav Miloše i dobro nam došao na portal i forum. :)

U nekoliko narednih recenica ću pokušati da ti pomognem oko postavljanja avatara (slike pored tvog imena).

Korak 1:
Kliknuti na Kontrolni panel korisnika koji se nalazi na samom vrhu stranice Foruma.

Korak 2:
Otvara se novi prozor.
U meniju koji se nalazi sa leve strane kliknuti na opciju Izbor/Promena avatara.

Korak 3:
Sa desne strane se ontavata meni predhodno izabrane opcije.
Predlažem da odabereš opciju postavljanja slike sa svog računara.
Format slike JPG i obratiti pažnju na istale uslovljene karakteristike slike koju želiš da postaviš.
Kliknuti na Browse.
Kada se slika ("snimi na sajt") upload-uje, kliknuti na dugme Sačuvaj promene.

Nadam se da postupak ne izgleda previše komplikovan i da ćemo moći vrlo brzo da vidimo tvoj avatar.

Pozdrav! :)

Svaka cast i hvala puno.Kratko,jasno i efikasno.Na slici sam stvarno ja,pre par godina na nekoj demonstraciji klincima na treningu.Mi koji se bavimo celog zivota ovim divnim sportom smo u principu jako miroljubivi i pitomi ljudi.Da ne pomisli neko od clanova svasta,ha,ha.Hvala najlepse na pomoci.A sada da treniram gde i u koju temu koji sat da stavim,da opet ne zabrljam,mada je tema na koju me Vladan uputio zakljucana.

Neki od mojih dzepnih satova

Evo nekoliko dzepnih satova iz moje kolekcije koje sam izdvojio da podelim zadovoljstvo sa ljubiteljima istih.

MISKO 002.jpgMISKO 003.jpgMISKO 005.jpgMISKO 006.jpgMISKO 007.jpgMISKO 009.jpgMISKO 010.jpgMISKO 012.jpgMISKO 015.jpgMISKO 016.jpgMISKO 018.jpgMISKO 019.jpgMISKO 020.jpgMISKO 021.jpgMISKO 022.jpgMISKO 023.jpgMISKO 024.jpgMISKO 025.jpgMISKO 026.jpgMISKO 027.jpgMISKO 028.jpgMISKO 030.jpgomege 003.jpgomege 004.jpgomege 001.jpgomege 002.jpg

Svaka cast na kolekciji, zelim ti brzo prosirenje iste. Naravno da radost prinova podelimo na forumu. Pozdrav

Hvala ,takodje.Ima jos dosta ovakvih dzepnih satova,nego moram da napravim bolje slike,pa cu podeliti zadovoljstvo sa ljubiteljima .Ali ipak rucni su mi daleko drazi,jer svaki nosim sa uzivanjem.Tek cu postaviti slike mojih rucnih satova. Preferiram i skupljam satove sa crnim ciferima,samo da nisu kvarcni. Volim da mi kucka na ruci,haha.

Back