Toma New member Feb 15, 2013 #1 Pozdrav svima. Zanima me sta mislite o ovom satu Ice watch CH.BO.B.S.10 Chrono Black Sili Orange?
RUS Moderator Feb 15, 2013 #2 Ne znam za druge, ali ja mislim da je u pitanju precenjena igracka Salim se malo, ali svakako da ima dosta boljih satova za te pare.
Ne znam za druge, ali ja mislim da je u pitanju precenjena igracka Salim se malo, ali svakako da ima dosta boljih satova za te pare.
Shmizla Administrator Staff member Feb 15, 2013 #3 Modni brend sata... Konkretno ovaj model ima zanimljivu kombinaciju boja... Meni se tu najviše ne dopada kućište od plastike. Dodatno pitanje za tebe: Da li imaš posebnu želju da kupiš baš sat ovog brenda ili ti se dopadaju satovi ovakvog izgleda? Pozz! Edit: Da pridodamo i sliku: Last edited: Feb 15, 2013
Modni brend sata... Konkretno ovaj model ima zanimljivu kombinaciju boja... Meni se tu najviše ne dopada kućište od plastike. Dodatno pitanje za tebe: Da li imaš posebnu želju da kupiš baš sat ovog brenda ili ti se dopadaju satovi ovakvog izgleda? Pozz! Edit: Da pridodamo i sliku:
vlajo New member Feb 15, 2013 #4 Kolege su bile blage, moje mišljenje o tom satu bolje da ne pišem....bolje kupi Swatch ako baš želiš plastični sat.
Kolege su bile blage, moje mišljenje o tom satu bolje da ne pišem....bolje kupi Swatch ako baš želiš plastični sat.
Toma New member Feb 15, 2013 #5 Hvala na odgovorima. Ne bih ga ja kupio nego moj brat njemu se svidja predlozio sam mu da pogleda i neke Casio i Seiko modele. Mislim da je mehanizam ok posto je Miyota?
Hvala na odgovorima. Ne bih ga ja kupio nego moj brat njemu se svidja predlozio sam mu da pogleda i neke Casio i Seiko modele. Mislim da je mehanizam ok posto je Miyota?
RUS Moderator Feb 15, 2013 #7 Jeste mehanizam ok, ali sat ne cini samo mehanizam. Kao sto vlajo kaze, trajace duze od sata.
Toma New member Feb 15, 2013 #8 Nista onda bi bilo najbolje da mu kazem da kupi Seiko ili Casio. Ili mozda bi mogli da predlozite neki kvalitetniji slicnog izgleda?
Nista onda bi bilo najbolje da mu kazem da kupi Seiko ili Casio. Ili mozda bi mogli da predlozite neki kvalitetniji slicnog izgleda?
RUS Moderator Feb 15, 2013 #9 Crno kuciste sa narandzastom narukvicom ces tesko naci. U svakom slucaju bilo koji model iz ove serije Edifice
Crno kuciste sa narandzastom narukvicom ces tesko naci. U svakom slucaju bilo koji model iz ove serije Edifice
Toma New member Feb 15, 2013 #10 Da li kod tih Casia iz Edifice serije moze da se zameni narukvica koznom?
RUS Moderator Feb 15, 2013 #11 Tu treba voditi racuna i gledati da sat ima standardnu narukvicu koja se lako menja, sto nije slucaj bas na svim modelima.
Tu treba voditi racuna i gledati da sat ima standardnu narukvicu koja se lako menja, sto nije slucaj bas na svim modelima.