Moja Glashutte kolekcija satova

Re:glashutte

Laslo51 wrote:
pozdrav
pitanje je dali taj sajdzija mozda ima na lageru brojcanik i kuciste za taj sat posto je kod mene to u losem stanju.
pz.Laslo

Laslo, najbolje je da ih direktno kontaktiraš. Kontakt informacije slede:

Milešević Momir časovničar
Sarajevska 7
11000 Beograd
Tel: +381 11 2685 004

Pozdrav,
V.S.

Re:Glashutte

Pozdrav

Danas sam razgovarao sa doticnim gospodinom sajdzijom ali mi je rekao da nema kuciste za taj glashutte ali me je uputio na adresu zenit u Novom sadu na adresi zmaj jovina 6 pa ako je neko iz ns. da ako je moguce sazna i broj telefona te radnje koja je svojevremeno drzala Glashutte dal servis ili prodavnicu da bi pitao za brojcanik i kuciste za GUB 70.1 ,eto toliko za sada.

pz.Laslo
ps. molim za pomoc novosadjane ljubitelje satova

Laslo, ako ti je i dalje potrebna informacija o Zenit-u slobodno me kontaktiraj putem privat.poruke foruma! Izvini što se ranije nisam odazvao, ali nisam video tvoj post!

pozdrav

pozdrav !
normalno da me zanima jer bi zeleo da sredim ovaj moj sat i da ga dovedem u ispravno stanje,tako da ako ima broja telefona ili meil adresa molim da mi se javi unapred zahvalan
pz.Laslo

Laslo, što se tiče Zenit-a...

Nažalost, te radnje više nema, barem ne na toj adresi na kojoj je bila a niko nije znao da mi kaže da li su se preselili na neku drugu lokaciju ili ne!
Ali, takođe u Zmaj Jovinoj ima jedna mala časovničarska radnjica koju drže muž i žena, raspitao sam se i rekoše mi da imaju nešto sitno od delova na lageru, ali i da sarađuju sa Glashüttom pa su tako u mogućnosti da poruče sve što klijent zatraži!
Nisam hteo da ostavljam info na forumu, kako ne bih pravio reklamu, ali pošto nisi dobio moju poruku, ostavljam ti informacije te radnjice pa ih ti kontaktiraj i izloži im svoj problem!

VUKOVIĆ DRAGAN, časovničar
Zmaj Jovina 2, Novi Sad
Tel: 021 / 426 554
Mobil: 063 / 516 443

pozdrav

Pre par dana sam preturajuci po stvarima pored gomile ruskih satova nasao jedan zenski glashutte.
Pretpostavljam da danas ne vredi gotovo nista? Izgleda k'o nov :D

Re: GLASHUTE

Pozdrav Vladimire,

primetio sam da se prilicno razumes u umetnost "vremenskih kontrolora". Kako sam i sam, samo laicki, zaljubljenik, potrebno mi je vise informacija o ovom glashutte mehanizmu. Da li postoje ogranicene serije slicnog glashutte mehanizma kao sto je ovaj i u džepnim glashutte satovima i kolika je njihova prosecna aukcijska vrednost? Unapred hvala

Back