L Lucky82 New member Oct 7, 2018 #1 Pozdrav svima Evo da predstavim i ja moju malu kolekciju satova. Wenger Black Night Deep Blue Nato Diver300 Fossil Aeroflite GShock GA-100bb sa Jaysandkays adapterima za Zulu narukvice I jedna grupna Toliko od mene za sada Attachments IMG_20180710_115039.jpg 251.9 KB · Views: 111
Pozdrav svima Evo da predstavim i ja moju malu kolekciju satova. Wenger Black Night Deep Blue Nato Diver300 Fossil Aeroflite GShock GA-100bb sa Jaysandkays adapterima za Zulu narukvice I jedna grupna Toliko od mene za sada
L Lucky82 New member Oct 7, 2018 #3 Zaboravih da napisem, ovaj poslednji GShock GA-100 je "Daily beater". Izvorno je bio crvene boje, sad je malo modovan.
Zaboravih da napisem, ovaj poslednji GShock GA-100 je "Daily beater". Izvorno je bio crvene boje, sad je malo modovan.
L Lucky82 New member Oct 7, 2018 #5 marko14 said: Nice :congrats:,jel si kutiju sam pravio ili si je kupio ? Click to expand... Kutiju sam sam pravio, i to pre par dana. Jos ceka farbanje u maslinasto zelenu boju, i jos par nekih detalja. Zamisljena je kao mini vojni sanduk u koji mogu da se smeste dva sata.
marko14 said: Nice :congrats:,jel si kutiju sam pravio ili si je kupio ? Click to expand... Kutiju sam sam pravio, i to pre par dana. Jos ceka farbanje u maslinasto zelenu boju, i jos par nekih detalja. Zamisljena je kao mini vojni sanduk u koji mogu da se smeste dva sata.