jagoda-nbg New member Apr 2, 2014 #47 joppa said: Click to expand... po ko zna koji put: meni najlepsa kolekcija na forumu
backarelli New member Apr 2, 2014 #48 jagodanbg said: po ko zna koji put: meni najlepsa kolekcija na forumu Click to expand... +1 ...baš sam prokomentarisao i pre neki dan. Zajsta, sjaaajno !!!
jagodanbg said: po ko zna koji put: meni najlepsa kolekcija na forumu Click to expand... +1 ...baš sam prokomentarisao i pre neki dan. Zajsta, sjaaajno !!!
joppa New member Apr 2, 2014 #49 Hvala. :beer: Ma ne mogu ih fokusirati sve na okupu mobitelom nikako pa mutno ispada uvijek. :banghead: Kutija je kupovna - Invicta 8 slot case (pomaze psiholoskom ogranicavanju kolekcije, mislim da mi je 8 sasvim dosta).
Hvala. :beer: Ma ne mogu ih fokusirati sve na okupu mobitelom nikako pa mutno ispada uvijek. :banghead: Kutija je kupovna - Invicta 8 slot case (pomaze psiholoskom ogranicavanju kolekcije, mislim da mi je 8 sasvim dosta).
joppa New member Apr 2, 2014 #51 A trudim se uvjeriti sam sebe.. otkada sam ju uzeo nisam jos isao preko 8 ili mozda samo jednom.
backarelli New member Apr 2, 2014 #52 joppa said: A trudim se uvjeriti sam sebe.. otkada sam ju uzeo nisam jos isao preko 8 ili mozda samo jednom. Click to expand... Pa kutija za 8 , uvek dozvoljava 9 ! Jedan je na zglobu :laugh:
joppa said: A trudim se uvjeriti sam sebe.. otkada sam ju uzeo nisam jos isao preko 8 ili mozda samo jednom. Click to expand... Pa kutija za 8 , uvek dozvoljava 9 ! Jedan je na zglobu :laugh:
taunus Well-known member Mar 16, 2015 #53 Nisam neki fotograf,tj. nikakav sam,pa i fotografija nije neka.Ali ipak sam uspeo da ih naguram sve u jednu fotografiju
Nisam neki fotograf,tj. nikakav sam,pa i fotografija nije neka.Ali ipak sam uspeo da ih naguram sve u jednu fotografiju
MMario Well-known member Mar 16, 2015 #54 Auuuuu brate, pa ti imas toga da prodavnicu otvoris.....:adore:
taunus Well-known member Mar 16, 2015 #55 Skupilo se godinama...i uvek ono pitanje...manji ili veci broj?Neda mi se da otudjim ni jednog.
KureNS New member Mar 16, 2015 #56 He, he, zlo i naopako... Nego ajde malo poslikaj nešto iz blizine, nemoj da se bečimo ne bi li šta videli...
He, he, zlo i naopako... Nego ajde malo poslikaj nešto iz blizine, nemoj da se bečimo ne bi li šta videli...