Молим за мишљење

Дуго сам желео да узмем неки сат,а по ономе што сам нашао и по ономе што сам чуо од других,ова Фестина има јако добар однос цене и квалитета

Lep sat! Iz serije "La Vuelta" popularne biciklističke trke kroz Španiju. Jedan od novijih Festininih modela. Služiće te sigurno dobro, unutra je provereni japanski "Miyotin" mehanizam...
Pozdrav, i neka te lepo služi!

ima ga moj zet, kupila mu moja sveca za rodjendan, prelep sat, samo po meni malo glomazan!

И ја сам гломазан човек (2 метра и 100 кг),па иде уз мене :)

Lep sat! Iz serije "La Vuelta" popularne biciklističke trke kroz Španiju. Jedan od novijih Festininih modela. Služiće te sigurno dobro, unutra je provereni japanski "Miyotin" mehanizam...
Pozdrav, i neka te lepo služi!

Хвала на информацији и лепој жељи

Da ne otvaram novu temu...

Zna li neko kakav je ovo sat i radi li se o nekim "afterima" , muvanjima i sl. ?

Navodi se da je u njemu mehanički mehanizam sa ručnim navijanjem od 16 rubina (neki ruski valjda):huh:

t0ia1e.jpg

19p1ty.jpg

el5oae.jpg

Last edited:
Da ne otvaram novu temu...

Zna li neko kakav je ovo sat i radi li se o nekim "afterima" , muvanjima i sl. ?

Navodi se da je u njemu mehanički mehanizam sa ručnim navijanjem od 16 rubina (neki ruski valjda):huh:

Mechanical movement 2623H with 16 Ruby jewels. Hand-winding. 24-hour dial. Shock-proof balance. Central second hand. LUMINESCENT HANDS AND MARKERS ARE GLOWING IN DARK. Guaranteed accuracy from -20 to +40 seconds/day (20+-5°C)). Fully wound watch runs not less than 42 hours. Diameter: 41 mm (with winding crown) x h 11 mm. Comes with leather band.

RUSSIAN-WATCHES.INFO - RUSSIAN 24-HOUR WATCHES U-100 SCHEPKE YELLOW 2

RUSSE MILITAIRE PLONGEUR MONTRE U-100 SCHEPKE GERMAN SUBMARINE DIVER WATCH | eBay

Back