backarelli New member Aug 6, 2012 #21 ...pa limitid edišn , kako misliš :laugh: ma pitao iz znatiželje, jer niču sumljivi rusi, k`o gliste posle kiše !
...pa limitid edišn , kako misliš :laugh: ma pitao iz znatiželje, jer niču sumljivi rusi, k`o gliste posle kiše !
VLADAN P Super Moderator Staff member Aug 6, 2012 #22 backarelli said: Komšo , našao sam te spesifikacije, nego nemam pojma ko ga pravi i čiji je mehanizam unutra ? ! Click to expand... Znam ja da si ti to našao,nego sam postavio zbog drugih. Mehanizam je onaj koji se stavlja u one 24-satne Rakete.
backarelli said: Komšo , našao sam te spesifikacije, nego nemam pojma ko ga pravi i čiji je mehanizam unutra ? ! Click to expand... Znam ja da si ti to našao,nego sam postavio zbog drugih. Mehanizam je onaj koji se stavlja u one 24-satne Rakete.
Zagor Super Moderator Staff member Aug 7, 2012 #23 Baki postoji cela edicija RAKETE na temu WORLD WAR 2.Po meni ima i lepsih modela ali i ovaj je dobar.
Baki postoji cela edicija RAKETE na temu WORLD WAR 2.Po meni ima i lepsih modela ali i ovaj je dobar.