Ninja, dobrodosao na forum!
Moje licno misljenje je da taj sat ne vredi tih 1250 EUR, a kamoli 1900 EUR kolika je preporucena maloprodajna cena. Ne nudi nista specijalno za taj novac osim nesto drugacijeg dizajna koji se tebi verovatno svidja.
Ukoliko zelis slican dizajn a da ne potrosis toliko novca onda razmisli o TW-Steel satovima, a ukoliko zelis malo ozbiljniji sat, onda razmisli o Hamilton i Fortis satovima ili o Damasko satovima. Pogledaj recimo sledeci Damasko model:
http://www.damasko.de/eng/dc56_technik.htm
Ovaj Damasko je sigurno kvalitetniji, a ima slican dizajn uz odsustvo, po mom misljenju ruznog, stitnika krunice.
Ukoliko ti se taj U-Boat bas toliko svidja i ne mozes da zamislis trenutno ni jedan drugi sat na ruci, slobodno ga kupi. Znam taj osecaj i zato ti ovo govorim. Mozda ces posle godinu dana odluciti da ga prodas, ali to nije ni vazno jer ces barem tih godinu dana biti srecan. Tako je bilo u mom slucaju u nekoliko navrata. U svakom slucaju koliko god se mi trudili, pitanje je da li ce od nas iko naci jedan sat za ceo zivot. Neki od nas ovde su izmenjali vise satova za godinu dana nego prosecan covek za ceo zivot, tako da nasi saveti nekad i nisu toliko merodavni
Poslusaj srce, a ukoliko se ispostavi da si pogresio uvek ga mozes prodati (izgubiti nesto novca) i izabrati neki drugi sat, nadam se uz nasu pomoc jer znas da te mi nikada necemo osudjivati jer smo i mi sami pravili slicne greske.
Pozdrav i uzivaj na forumu.