Montblanc Sport

Odličan, samo, predlog je (naravno ukoliko dozvole finansije, skuplje je),kupiti sa čeličnom narukvicom, ta investicija se sigurno isplati tokom dugogodišnje eksploatacije. Naknadna kupovina narukvice je nesrazmerno skupa, a čelična narukvica je praktično neuništiva. Kožni kaiš obično izdrži oko 2 godine, a original je oko 150 evra.

Jeste sat malo veći, ali na to se čovek brzo navikne.

Last edited:
Ne znam nisam se raspitivao znam da je precnik 44mm probacu da pronadjem.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Piksi, probao sam i sa celicnom (koja sigurno ima vecu isplatljivost), medjutim meni se vise svidja sa koznom i ja bih braon najradije posto su uglvnom moje odevne kombinacije u toj boji ali razmatram i celicnu zbog univerzalnosti u kombinovanju.

I meni se u startu sviđalo kako mi stoji sat na kožnom kaišu, pa se kajem već deset godina što nisam uzeo na čeliku, nikad mi se ne daju tolike pare za narukvicu, a Braja na zamenskoj mi nekako ne ide.

I moj utisak da je sat malo velik, idealno bi bilo 42mm. Vodi i o tome računa, ja sam Sumo dva puta kupovao i oba puta prodao jer deluje preveliko na ruci. Nakon nekog vremena to ume prilično da iritira.

Pa to sam i ja gledao to je jedina zamerka a na granici je po meni i to sa koznom narukvicom sa celicnom izgleda jos malo robusnije. Jeste da su sad veci satovi sve vise u modi😀..zato sam i postavio slike da vidim sta mislite...

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Kupovina na metalu kako kaze piksi je najbolja .
Zasto ?
Mozda se zazelis nekada ga nositi na metalu .
Metal zasebno je preskup ..usudio bih se reci 400 do 500 eura .
Kozu orginal je glupo kupovati (porez na budale ) no nekada se pojave orginalne za razumnu cijenu .
Kopca orginal nije toliko skupa za kozni remen .
Naravno da neki satovi bolje izgledaju na kozi neki na metalu .
Moj glas ide na metalu .
Barem vi imate doktora nauka za izradu remena Pugo .

Back