Muzika i satovi

zdragana

New member
Pesma sa nazivom 'Wearing My Rolex' ... zvuci zanimljivo!!!
Pesma sa Rolex satom ?!?! :S

Izvodjac je Wiley, a naziv pesme je 'Wearing My Rolex'.

Poslusajte je, i ako vam se dopadne uzivajte u klubskoj muzici.

Pozdrav svima!

Last edited by a moderator:
Hahaha! :) Ne mogu da verujem kakve sve pesme prave!

Prvi put cujem za tu pesmu, ali evo nadjoh brzo i link na netu:

Pozdrav,
V.S.

Super je pesma, ali ne mogu da verujem da je do sada nisam cuo, a ipak sam nekad dosta slusao 80e.

Hvala za link.

Pozdrav,
V.S.

Nova pesma 'Take A Bow' sa istoimenog albuma dvadesetogodišnje pevačice sa Barbadosa, Rihanna-e je u poslednje vreme veoma slušana.

Ova numera je ujedno zanimljiva iz ugla ljubitelja satova, jer se u spotu za pomenutu pesmu pojavljuje u krupnom planu jedan od modela satova proizvođača Piaget.

Spot za pesmu možete pogledati na sledećoj web adresi:

U slučaju da ste zainteresovani da neke od modela ovog proizvođača pogledate uživo posetite radnje Identico-a.

Uživajte u pesmi Rihanna - Take A Bow !

Miranda Lambert - Over You

U numeri zastupljen stari Hamilton džepni sat.

Pogledajte i poslušajte...

Nekoliko muzičkih spotova sa fokusom u pojedinim delovima na satove:

IceLink satovi

Pop zvezda Jason Derulo u svom spotu za pesmu "Talk Dirty" na ruci nosi sat IceLink AMFL1RGL odnosno IceLink AM0SL.

Jason Derulo - "Talk Dirty" feat. 2 Chainz

JanRichard satovi

Britanska pevačica Alex Hepburn je objavila svoj drugi poredu video spot ovoga puta za pesmu "Miss Misery" koja je objavljena na njenom debitnom albumu "Together Alone". U pomenutom spotu je zauzeo svoje mesto i jedan JanRichard časovnik. Pogledajte spot i obratite pažnju na krupan plan sata u 1:55.

Alex Hepburn - Miss Misery

Casio G-Shock satovi

Baby-G i G-Shock Mini satove spazite u 0:32, 2:15, 3:36.

Rihanna - Rude Boy

TAG Heuer satovi

U svom spotu za pesmu "Dobrodošao u klub" Severina nosi TAG Heuer sat iz ženske kolekcije Formula 1.

SEVERINA - DOBRODOŠAO U KLUB

A u ovom spotu Severina nosi TAG Heuer LINK Lady sat. Najveći fokus na satu je dat na početku spota...

SEVERINA - UZBUNA

Jeager-LeCoultre

Jeager-LeCoultre Reverso Squadra Lady Automatic sat u spotu Aliciye Keys.

Aliciya Keys - Superwoman

IWC

EMINA JAHOVIC I DINO MERLIN MED

Obratite pažnju na momenat u spotu na 1:24.

Enrique Iglesias - Heart Attack + G-Shock

Eminem & Casio G-Shock | Eminem - Berzerk (Official)

Obratite pažnju na 1:06.

Baš skoro sam postavio jedan njegov spot u temi Koju muziku slušate . Dok sam gledao njegove spotove primetio sam neki digitalni sat , žute boje i starovremenskog izgleda . Pretpostavio sam da je Casio. Na par mesta se vidi , onako na blic. Inače odlične su mu pesme. Odskače od šablona.

Satovi & Muzika - Eberhard & Co sat u spotu Laure Pausini

Satovi kao atraktivni predmeti su protkani kroz razne sfere naših života. Bilo da je reč o divljenju njihovoj vrhunskoj izradi ili o diskretnom vidu promocije, Eberhard & Co sat je zauzeo počasno mesto i u muzičkom spotu. Italijanska pevačica Laura Pausini u svom video spotu za pesmu “Viveme” nosi elegantni ručni sat Gilda. Pomenuta numera je ovom prilikom duet sa španskim tekstopiscem i pevačem Alejandro Sanz-om.

Eberhard-Co-satovi-Laura-Pausini.jpg

Eberhard & Co Gilda ženski časovnik ima sedefasti brojčanik, na njemu se nalaze markeri samo za “11h i 5h”. Pored cifera dijamanti su postavljeni kako na rubu kućišta (koroni), tako i na narukvici. Ovaj ekskluzivni i prefinjeni časovnik je detalj koji je pored Giorgio Armani odevnih predmeta zauzeo primetno mesto u spotu Laure Pausini.

Obratite pažnju na momenat spota 2:23.

Back