milan zmaj New member Apr 25, 2011 #203 Re: Muzika koju volim pa onda.....kad se udubim i odlutam..... freak kako preskacem
ANGEL II New member Apr 26, 2011 #207 anbeast, još jedan džezer među nama, svaka čast!:congrats: Kenny je odličan i baš mi je sada prijao, dok za Miles nemam reči, svaka čast!
anbeast, još jedan džezer među nama, svaka čast!:congrats: Kenny je odličan i baš mi je sada prijao, dok za Miles nemam reči, svaka čast!
anbeast New member Apr 26, 2011 #208 Ja mu dodjem nekakav "casual jazz listener". Ne razumem se previse (na zalost), ali mi jednostavno prija. Evo i ovo sto sam pootvarao u tabovima: (dosta za danas da ne smaram vise)
Ja mu dodjem nekakav "casual jazz listener". Ne razumem se previse (na zalost), ali mi jednostavno prija. Evo i ovo sto sam pootvarao u tabovima: (dosta za danas da ne smaram vise)
Marko 5 New member Apr 28, 2011 #210 Samo za lepe devojke sa Kosova :cheers: Last edited: Apr 28, 2011
D Djordje Banned Apr 28, 2011 #211 YouTube - Blue Man Group - I Feel Love YouTube - G3 "Smoke On The Water" Live in Tokyo
milospinkfloyd Banned Apr 28, 2011 #213 Djordje said: YouTube - Blue Man Group - I Feel Love YouTube - G3 "Smoke On The Water" Live in Tokyo Click to expand... uff, koliko sam puta ovo preslusao..satriani, vai i petrucci...mada i malmsteen je ludak... sa prethodnog g3
Djordje said: YouTube - Blue Man Group - I Feel Love YouTube - G3 "Smoke On The Water" Live in Tokyo Click to expand... uff, koliko sam puta ovo preslusao..satriani, vai i petrucci...mada i malmsteen je ludak... sa prethodnog g3
d1d New member Apr 28, 2011 #215 space and TIME.... YouTube - 009 Sound System - Space and Time Last edited by a moderator: May 4, 2011
anbeast New member Apr 28, 2011 #216 Celog dana blejim pred monitorom i slusam sve i svasta, evo sad me Angel II podseti na Makedoniju....
Celog dana blejim pred monitorom i slusam sve i svasta, evo sad me Angel II podseti na Makedoniju....
D Djordje Banned May 4, 2011 #217 legendarna pesma u izvodjenju status Quo-a YouTube - Status Quo - Roadhouse Blues Live 1986 Last edited by a moderator: May 4, 2011
D Djordje Banned May 4, 2011 #218 @milospinkfloyd Nista bolje nego kad ovakvi majstori prangijaju po gitarama. Mislim da bi i na guslama u njihovim rukama,ovo sve zvucalo fenomenalno.
@milospinkfloyd Nista bolje nego kad ovakvi majstori prangijaju po gitarama. Mislim da bi i na guslama u njihovim rukama,ovo sve zvucalo fenomenalno.
vladas Moderator May 4, 2011 #219 Uz Angelovu Adele (svaka cast Igore), evo par interesantnih... Prvo jedna "otkacena": A onda malo zesce:
Uz Angelovu Adele (svaka cast Igore), evo par interesantnih... Prvo jedna "otkacena": A onda malo zesce:
milan zmaj New member May 9, 2011 #220 Zenith El Primero slusas li mare? nisam mogao da imam taj osecaj dok nisam ko ludak poceo da ga slusam nocu..
Zenith El Primero slusas li mare? nisam mogao da imam taj osecaj dok nisam ko ludak poceo da ga slusam nocu..