VLADAN P Super Moderator Staff member Dec 12, 2017 #2,301 Evo da se uverimo kako i najbolje stvari ,ako se pogledaju na odgovarajući način, dobijaju neku sasvim drugu dimenziju. PS- zvučnici su vam ok-to treba ovako da zvuči
Evo da se uverimo kako i najbolje stvari ,ako se pogledaju na odgovarajući način, dobijaju neku sasvim drugu dimenziju. PS- zvučnici su vam ok-to treba ovako da zvuči
taunus Well-known member Dec 13, 2017 #2,302 Re: Muzika koju volim Knopfler prsticima udara sitan vez .
sin.er New member Dec 18, 2017 #2,305 Re: Muzika koju volim Mike Paton u najluđoj fazi: a ni 15 godina kasnije nije ništa normalniji
Misic M. New member Dec 30, 2017 #2,307 Re: Muzika koju volim "Nikad neću žaliti što nisam pošao za njim, A uvek sam voleo iste stvari kao i ti..."
Re: Muzika koju volim "Nikad neću žaliti što nisam pošao za njim, A uvek sam voleo iste stvari kao i ti..."
lookic Member Dec 31, 2017 #2,309 Re: Muzika koju volim Uglavnom nisam ljubitelj obrada njegovih pesama, ali je ova nekako baš legla za uvod u film. Last edited: Dec 31, 2017
Re: Muzika koju volim Uglavnom nisam ljubitelj obrada njegovih pesama, ali je ova nekako baš legla za uvod u film.
sin.er New member Jan 4, 2018 #2,310 Re: Muzika koju volim Diyala. razbijačica od metar i šumska jagoda.
R Ralesd New member Jan 6, 2018 #2,311 Re: Muzika koju volim https://www.youtube.com/watch?v=FSpQhYjPSDw
VLADAN P Super Moderator Staff member Jan 7, 2018 #2,314 Re: Muzika koju volim I posle sedm godina je super! Ne znam koji genije je radio tekst ali mu svaka čast.
Re: Muzika koju volim I posle sedm godina je super! Ne znam koji genije je radio tekst ali mu svaka čast.
sin.er New member Jan 12, 2018 #2,317 Re: Muzika koju volim Lom. Klinke su imale 15-17 godina kad su snimile Spit sa kojeg je ovaj spot.
Misic M. New member Jan 12, 2018 #2,319 Odličan izbor! Ja sad samo dodam Bet Hart i to je to! PS. Inače izdaju zajedno nov album veoma uskoro!
Odličan izbor! Ja sad samo dodam Bet Hart i to je to! PS. Inače izdaju zajedno nov album veoma uskoro!
srdjanr Active member Jan 12, 2018 #2,320 Misic M. said: Odličan izbor! Ja sad samo dodam Bet Hart i to je to! PS. Inače izdaju zajedno nov album veoma uskoro! Click to expand... Opasna svirka, još njih dvoje u kombinaciji, šta lepše poželeti! :thumbsup:
Misic M. said: Odličan izbor! Ja sad samo dodam Bet Hart i to je to! PS. Inače izdaju zajedno nov album veoma uskoro! Click to expand... Opasna svirka, još njih dvoje u kombinaciji, šta lepše poželeti! :thumbsup: