dragon New member Aug 25, 2011 #301 Daj naspi još jednu... za večite krivce, za balansere... ne boj se imam ja priličan cug... link
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Aug 25, 2011 #302 Novosadjani, jeste li bili na koncertu grupe Zaz?
vladas Moderator Aug 25, 2011 #304 Ja sam bio i skroz sam odusevljen! Ona nije normalna, kupila nas je samo tako! I publika je bila sjajna, pevala pesme... jednom recju - savrsenstvo. BTW - njoj je nadimak ZAZ (sama ga je sebi dala) a ne naziv grupe.
Ja sam bio i skroz sam odusevljen! Ona nije normalna, kupila nas je samo tako! I publika je bila sjajna, pevala pesme... jednom recju - savrsenstvo. BTW - njoj je nadimak ZAZ (sama ga je sebi dala) a ne naziv grupe.
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Aug 25, 2011 #306 vladas said: BTW - njoj je nadimak ZAZ (sama ga je sebi dala) a ne naziv grupe. Click to expand... Hvala na ispravci, moja greska. Drago mi je da si uzivao, supruga i ja je obozavamo, ali nazalost nismo mogli da dodjemo
vladas said: BTW - njoj je nadimak ZAZ (sama ga je sebi dala) a ne naziv grupe. Click to expand... Hvala na ispravci, moja greska. Drago mi je da si uzivao, supruga i ja je obozavamo, ali nazalost nismo mogli da dodjemo
W Walter New member Sep 12, 2011 #316 Maxim Vengerov jedan od najboljih violinista i ucitelja - svih vremena !!!
Clarissa New member Sep 22, 2011 #320 Posle 31. godine zajedničkog rada bend REM je juče objavio da se razilazi, u to ime... R.E.M.HQ: NEWS
Posle 31. godine zajedničkog rada bend REM je juče objavio da se razilazi, u to ime... R.E.M.HQ: NEWS