skydrummer New member Jul 17, 2013 #963 AC-DC , standardno odlični. Međutim ono što je ovde interesantno jeste mesto i vreme održavanja koncerta kao i broj posetilaca. Na ovom videu se ne vidi najbolje publika pa se ne može proceniti koliko je ima ovde se lepo vidi publika For Those About to Rock (film) - Wikipedia, the free encyclopedia
AC-DC , standardno odlični. Međutim ono što je ovde interesantno jeste mesto i vreme održavanja koncerta kao i broj posetilaca. Na ovom videu se ne vidi najbolje publika pa se ne može proceniti koliko je ima ovde se lepo vidi publika For Those About to Rock (film) - Wikipedia, the free encyclopedia
Zagor Super Moderator Staff member Jul 17, 2013 #964 Sky AC DC su bogovi hard rocka :adore: Za mene No1 pa nekoliko praznih mesta,pa svi ostali. Hvala profo.........
Sky AC DC su bogovi hard rocka :adore: Za mene No1 pa nekoliko praznih mesta,pa svi ostali. Hvala profo.........
skydrummer New member Jul 17, 2013 #966 Zagor said: Sky AC DC su bogovi hard rocka :adore: Za mene No1 pa nekoliko praznih mesta,pa svi ostali. Click to expand... :yes4::yes4::yes4:
Zagor said: Sky AC DC su bogovi hard rocka :adore: Za mene No1 pa nekoliko praznih mesta,pa svi ostali. Click to expand... :yes4::yes4::yes4: