sima hrabri Moderator May 27, 2014 #1,302 izbunarih veceras ovog lika, ne znam kako mi je do sad promakao. neverovatan je, zaista.
Neša Super Moderator Staff member May 27, 2014 #1,303 Simo, jel ti čitaš misli? Ja sam slušao ovo: Nažalost, Jovičić je preminuo prošle godine, ali je sreća što se njegova muzika može naći.
Simo, jel ti čitaš misli? Ja sam slušao ovo: Nažalost, Jovičić je preminuo prošle godine, ali je sreća što se njegova muzika može naći.
Shmizla Administrator Staff member Jun 1, 2014 #1,307 S obzirom na trenutne vremenske prilike... neka bude ova numera... [h=1]Pitbull - Rain Over Me ft. Marc Anthony[/h]
S obzirom na trenutne vremenske prilike... neka bude ova numera... [h=1]Pitbull - Rain Over Me ft. Marc Anthony[/h]
Shmizla Administrator Staff member Jun 3, 2014 #1,310 [h=1]♫ Soundtrack - Gladiator - Now We Are Free (with lyric)[/h]
Srđan New member Jun 6, 2014 #1,315 Baron, šta te opušta? Audio ili video!? :lol: Trenutno slušam ovaj mixtape...
Dzidzi New member Jun 26, 2014 #1,320 Esbjörn Svensson Trio i Pat Matheny http://youtu.be/WvXaCs3Pcq4