sima hrabri Moderator Sep 19, 2010 #104 Re: Muzika koju volim dragon said: Ana Popović Click to expand... :top: svake subote smo je slusali u Crnoj Macki u Zemunu, tamo neke davne '97/98... :happy: good old days...
Re: Muzika koju volim dragon said: Ana Popović Click to expand... :top: svake subote smo je slusali u Crnoj Macki u Zemunu, tamo neke davne '97/98... :happy: good old days...
dragon New member Sep 20, 2010 #105 Re: Muzika koju volim A pa ja sam bio klinac tada, tek sam ulazio u vode bluza... Kad se samo setim šta se tada slušalo. :lol: Ne znam kada će ponovo gostovati u Srbiji, ali definitivno vredi otići na njenu svirku, uživo sve to zvuči barem 10x bolje.
Re: Muzika koju volim A pa ja sam bio klinac tada, tek sam ulazio u vode bluza... Kad se samo setim šta se tada slušalo. :lol: Ne znam kada će ponovo gostovati u Srbiji, ali definitivno vredi otići na njenu svirku, uživo sve to zvuči barem 10x bolje.
Marko 5 New member Oct 20, 2010 #110 Re: Muzika koju volim dragon said: Click to expand... Sutra uvece ima 5-i deo,nisam gledao sto godina...
Re: Muzika koju volim dragon said: Click to expand... Sutra uvece ima 5-i deo,nisam gledao sto godina...
dragon New member Oct 22, 2010 #111 Re: Muzika koju volim Mislim da ja četvrti i peti deo nisam nikada ni odgledao. Ovi državni (ne)radnici mi digoše pritisak do nebesa sa njihovom papirologijom i budalaštinama... :banghead: Malo za dušu, Sonny Rollins.
Re: Muzika koju volim Mislim da ja četvrti i peti deo nisam nikada ni odgledao. Ovi državni (ne)radnici mi digoše pritisak do nebesa sa njihovom papirologijom i budalaštinama... :banghead: Malo za dušu, Sonny Rollins.