nikola0406 Banned Nov 27, 2010 #123 Re: Muzika koju volim Guns n Roses zauvek i oduvek Last edited by a moderator: Nov 27, 2010
Marko 5 New member Nov 29, 2010 #124 Re: Muzika koju volim Asle Bjorn Pres. Leya Feat. Anne K - Lucky You Flanders - Behind http://www.youtube.com/watch?v=bsJAB4idMPM&feature=related Will be sunshine in me I'm living a life inside a broken life Will be sunshine in me I'm living a life inside a blinding life
Re: Muzika koju volim Asle Bjorn Pres. Leya Feat. Anne K - Lucky You Flanders - Behind http://www.youtube.com/watch?v=bsJAB4idMPM&feature=related Will be sunshine in me I'm living a life inside a broken life Will be sunshine in me I'm living a life inside a blinding life
dragon New member Nov 30, 2010 #125 Re: Muzika koju volim Ufff Marko, zavrtelo mi se u glavi dok sam gledao ovaj video. absolute classic rock radio i The Animals
Re: Muzika koju volim Ufff Marko, zavrtelo mi se u glavi dok sam gledao ovaj video. absolute classic rock radio i The Animals
dragon New member Nov 30, 2010 #126 Re: Muzika koju volim Dok se kucka tekst o novom RL satu, uz kaficu i absolute classic rock radio sluša se...
Re: Muzika koju volim Dok se kucka tekst o novom RL satu, uz kaficu i absolute classic rock radio sluša se...
milospinkfloyd Banned Nov 30, 2010 #127 ako neko sluuucajno slusa thrash metal evo jedne od najboljih pesama u istoriji tog zanra
milospinkfloyd Banned Dec 1, 2010 #129 stvarno mi se svidja ova pesma od rosin murphy, tako je nekako opustajuca posto je meni muzika veoma bitan deo svakodnevnice evo necega sto sam slusao do pre par godina, rec je o, po meni najvecem bendu svih vremena, Pink Floydu i pesmi sheep
stvarno mi se svidja ova pesma od rosin murphy, tako je nekako opustajuca posto je meni muzika veoma bitan deo svakodnevnice evo necega sto sam slusao do pre par godina, rec je o, po meni najvecem bendu svih vremena, Pink Floydu i pesmi sheep
simke New member Dec 13, 2010 #133 Re: Muzika koju volim DALI VI ZNATE DA JA I MOJ ORKESTAR NA NAUCNOJ BAZI STATISTICI PROUCAVAMO KAKO SE PRAVI HIT!!!! I DA MI NE MOZEMO POGRESITI. Ajd sad, ko zna ko ovo peva? :questionmark:
Re: Muzika koju volim DALI VI ZNATE DA JA I MOJ ORKESTAR NA NAUCNOJ BAZI STATISTICI PROUCAVAMO KAKO SE PRAVI HIT!!!! I DA MI NE MOZEMO POGRESITI. Ajd sad, ko zna ko ovo peva? :questionmark:
dragon New member Jan 24, 2011 #136 Pošteno sam se uželeo džeza. Pred put, John Coltrane... Simply beautiful. :yes4:
I iwc Banned Jan 26, 2011 #137 Kad smo kod džeza, da li mozda neko zna koliko kosta komplet karata za Gitar-art festival? Ako se uopšte prodaju kao komplet?
Kad smo kod džeza, da li mozda neko zna koliko kosta komplet karata za Gitar-art festival? Ako se uopšte prodaju kao komplet?
VLADAN P Super Moderator Staff member Jan 27, 2011 #139 @Sima Hrabri Gde iskopa Šobića? Ajd' sad malo Andreja Šifrera i Ibricu Jusića.
dragon New member Feb 1, 2011 #140 Hit BiH... Ana Nikolic i Miiiiiiiiiiiiiiso Moooooooj... Vreme mi je da odem na malo duži odmor. :laugh:
Hit BiH... Ana Nikolic i Miiiiiiiiiiiiiiso Moooooooj... Vreme mi je da odem na malo duži odmor. :laugh: