Muzika koju volim ili šta slušate sada?

Za one koji vole malo žešći zvuk. Moji bivši sugrađani, a sa nekima sam i dalje u kontaktu.

Last edited by a moderator:
Koliko znam, sve je odsvirano, jedino što u spotu nema klavijatura, ako na to misliš.
Posebno mi je drago što su uspeli da ih prepoznaju i napolju, a bili su i predgrupa na nedavmo održanom koncertu koji su Blind Guardian imali, pa valjda i to nešto znači :)

Ma jok, pod genericki mislim da malo suvise lice na mnogo slicnih bendova, ali dobri su. Jbg, valjda kad slusas taj zvuk toliko dugo, pocnes da izvoljevas... Sta znam.

Podrzavam svaki domaci bend u tim vodama, i drago mi je kad neko prosvrdla rupu i ka spoljnjem svetu.

Da ne davim sad, od mene veceras za uz vino, moja omiljena

http://youtu.be/4qef4jV5Z44

Ma jok, pod genericki mislim da malo suvise lice na mnogo slicnih bendova, ali dobri su.

Pa posle toliko rock, metal, prog, heavy... bendova i pesama teško da može da ne liči na nešto :)

Btw, Katatoniu ne pamtim kad sam poslednji put čuo. Hvala za podsećanje :)
Jedino što bih vino zamenio nekim "stručnim" pićem pivo+rakija=beton

Last edited:
jao vidi jos ljubitelja tvrda zvuka...kod mene ide obicno ovako

prvo pivo i

nakon jedno 5 flasa

i na kraju jedna gej

E, Lookic... To su vec drugi momenti. Vino je da pijes, ovo drugo je da se opijas

Satoman, da si ti nama ziv i zdrav... Ja sam ovde uvek retko spamovao, jer mislim da sta volim ne pase vecini na forumu. Ali eto, zadesi se poneko

Back