skydrummer New member Jan 19, 2017 #2,081 Zvuče kao AC DC , što znači da vredi poslušati. Nisam ni znao za bend ili se ne sećam da sam ih čuo ali eto preporučio ih YouTube pa rekoh da poslušam. Nisam se pokajao.
Zvuče kao AC DC , što znači da vredi poslušati. Nisam ni znao za bend ili se ne sećam da sam ih čuo ali eto preporučio ih YouTube pa rekoh da poslušam. Nisam se pokajao.
MMario Well-known member Jan 20, 2017 #2,082 ..pa kada si pravio topove od blata i pisao po prasini kada su oni zarili i palili po sceni :flapper:, al' da su dobri...dobri su :thumbup:
..pa kada si pravio topove od blata i pisao po prasini kada su oni zarili i palili po sceni :flapper:, al' da su dobri...dobri su :thumbup:
skydrummer New member Jan 20, 2017 #2,083 Kakvi topovi, kakva prasina Airbourn je nastao 2004.godine i jos uvek zari i pali. Sve ti se pomesalo. Nema za tebe vise kuvanog vina.
Kakvi topovi, kakva prasina Airbourn je nastao 2004.godine i jos uvek zari i pali. Sve ti se pomesalo. Nema za tebe vise kuvanog vina.
skydrummer New member Feb 7, 2017 #2,088 Bili, Stiv Stivens, mikrofon i gitara. Ništa drugo nije potrebno. :thumbup::thumbup::thumbup:
Misic M. New member Feb 22, 2017 #2,091 Ako ne poznajete Blues nema smisla da uzmete gitaru i svirate Rock 'n' Roll, ili bilo koji drugi oblik popularne muzike! Keith Richards Last edited: Feb 22, 2017
Ako ne poznajete Blues nema smisla da uzmete gitaru i svirate Rock 'n' Roll, ili bilo koji drugi oblik popularne muzike! Keith Richards
Misic M. New member Feb 22, 2017 #2,092 Sky jesi slušao ovaj bend nekada? Sviraju Rock, Hard Rock, onako školski, dve gitare... Usput odlično skidaju i Zeppelin-e... Jedna balada.
Sky jesi slušao ovaj bend nekada? Sviraju Rock, Hard Rock, onako školski, dve gitare... Usput odlično skidaju i Zeppelin-e... Jedna balada.
skydrummer New member Feb 22, 2017 #2,093 Misicu nisam ih slušao ali evo odslušao sam album Hooked i još nekoliko pesama i odlični su. Hvala!
skydrummer New member Feb 26, 2017 #2,094 Није било који дан па није ни било која песма. 100 година од Топличког устанка