Muzika koju volim ili šta slušate sada?

Na današnji dan 1972. godine objavljen je istoimeni debitantski album zagrebačke rock grupe Time, koju je godinu ranije osnovao pjevač Dado Topić, odmah nakon što je napustio beogradsku Korni grupu, u koju je stigao iz osječkih Dinamita 1969.....
<font color="#1D2129"><span style="font-family: Helvetica">

Albanska spomenica...
https://youtu.be/C3A7ifR6n6E

Послато са GT-I9060 уз помоћ Тапатока

Bravo Elvedine!

Digresija:
Uvek mi je žao videti kada neko prodaje porodično ordenje. Viđao sam vrlo vredno domaće ordenje na ebay-u.Nekoga muka natera, pa to vrlo nerado čini a neko jednostavo ne ceni žrtvu i kosti predaka pa se ordenja isuviše lako odriče. Ima i klasičnih bitangi. Recimo ordenje Milunke Savić je pokradeno. Nadam se da svi znaju ko je Milunka Savić.

Ona je rodjena koliko mi je poznato blizu mene, Raska ili slicno. Mnogo ordenja ja ona zasluzila tokom rata.
A pesma je takva da zaplace covek ili se bar najezi slusajuci je.

Ona je rodjena koliko mi je poznato blizu mene, Raska ili slicno. Mnogo ordenja ja ona zasluzila tokom rata.
A pesma je takva da zaplace covek ili se bar najezi slusajuci je.

Meni se zaplace ili se bar najezim kada pogledam cinjenicu da se Milunka Savic borila za drzavu u kojoj nije imala nikakva prava, a u kojoj, na zalost, ni danas ne bi imala jednaka prava nasuprot cinjenici da joj moderni sekularni ustav to garantuje.

5c17d5b0a327180e7b18580bbc94e7a8.jpg

Ko nije čuo nek čuje. Kultni bend. Ovo im je zadnji EP, prije toga "If I don't six" i "Mule"

Prljavi pijani raštimani južnjački Mississipi blues podebljan punkom. Cijeli bend je btw iz Detroita, zvuk na prvu razvaljen dok ne skužiš da su precizni u milisekundu. Whiskey, močvara, Deliverance na buka tripu, škripanje, feedback buka, melodija.. Ne može bolje.

zaboravljena Linda Perry:

[FONT=&quot]"Driving my car, didn't get far,[/FONT]
[FONT=&quot]Stopped to cry.[/FONT]
[FONT=&quot]Man on the street asked me so sweet... are you alright?[/FONT]
[FONT=&quot]No I'm okay seemed to've misplaced my life."

sav sam se naježio ..[/FONT]

Back