Muzika koju volim ili šta slušate sada?

Re: Muzika koju volim

-1 bensedin pre koncerta, svakako ne bi bio višak...

P.S. Shmizlo , od "Back It Up" se naježim kao bodljikava žica... sam početak pesme izaziva "tihu jezu" . Meni sigurno medju Top 10 ...

Last edited:

Auuu... Simo, al' si klasican :D
Ja sam trenutno za moderniji zvuk, 1h i 42min "moderne veselosti"......
I sto bi rekli nasi stari, "udri brigu na papriku", ili ti Red Hot Chili Peppers.
Za slusanje od pocetka do 1h 40min i 21sec, a odatle za gledanje :thumbsup:

P.S. Shmizlo , od "Back It Up" se naježim kao bodljikava žica... sam početak pesme izaziva "tihu jezu" . Meni sigurno medju Top 10 ...

Da, da... I ja je obožavam. Nešto novo šta slušam u poslednje vreme. Osveženje može se reći. Fancy ali ipak malko drugačije. :dance3:
Pozz!

da, mislim da jeste za*eba*an*ija, i to sa sve pravog hora crvene armije
i pod dirigentskom palicom general majora .

ja sam pao na koreografiju ... :lol:

Ja slusam sve, od Silvane do Nirvane, sve osim grand narodnjaka. Od malena (pocetak 80-ih) sam poceo da slusam heavy metal (omiljena grupa svih vremena Iron Maiden) i to me drzalo do 1993. kada sam poceo da slusam techno (ne dance, trance, house). Kako sam "ostario" :D poceo sam da usporavam, trenutno sam u rocku 70-ih. Najvise mi lezi Pink Floyd, The Doors, Led Zeppelin. Hardcore sam zaljubljenik u Ennio Morriconea i Bear McCreary (muzika iz Battlestar Galactica). Malo gipsy jazz-a, Angelo Debarre i Zaz. Sa vremena na vreme se pusti i The Exploited i S.O.D. da mi sredi misli :) kazem ja, sarenilo.

Ima toga jos, recimo, sad mi pade na pamet:

Back