Shmizla Administrator Staff member May 13, 2012 #581 A za danas jedna muzička numera... Steliana - Don't Wanna Miss You (Prod. by Delyno)
popovac 76 New member May 15, 2012 #583 Ovo bi moglo i u smesne klipove (čuj moglo ) ali posto je grčka muzika na meniju ja moram da ovo podelim sa vama ps. budite strpljivi posle jednog minuta virtuozi počinju da "sviraju" Last edited: May 15, 2012
Ovo bi moglo i u smesne klipove (čuj moglo ) ali posto je grčka muzika na meniju ja moram da ovo podelim sa vama ps. budite strpljivi posle jednog minuta virtuozi počinju da "sviraju"
Shmizla Administrator Staff member May 16, 2012 #584 Da li da komentarišem ili ne? :blushing: Da li je neko nakon svirke obrisao dirke? :laugh:
Shmizla Administrator Staff member May 16, 2012 #585 Kad je počela pesma itd... učinilo mi se da peva devojka, kao ono... POGREŠKA! Evo jedne u sličnom fazonu:
Kad je počela pesma itd... učinilo mi se da peva devojka, kao ono... POGREŠKA! Evo jedne u sličnom fazonu:
Shmizla Administrator Staff member May 22, 2012 #588 Is this real???!!! :blink: Ovaj, nisam u toku, jesu li one stvarko predstavnici Rusije na ovogodišnjem Eurosongu???!!! :blink:
Is this real???!!! :blink: Ovaj, nisam u toku, jesu li one stvarko predstavnici Rusije na ovogodišnjem Eurosongu???!!! :blink:
Shmizla Administrator Staff member May 23, 2012 #590 Phil Collins - Against All Odds ( Take A Look At Me Now )
skydrummer New member Jun 1, 2012 #593 Kome se svideo orginal, svideće mu se i akustična verzija. A evo je još jedna dobra. Nisam siguran , čini mi se da se pesma pojavila 80-tih ( verovatno u drugoj polovini ).
Kome se svideo orginal, svideće mu se i akustična verzija. A evo je još jedna dobra. Nisam siguran , čini mi se da se pesma pojavila 80-tih ( verovatno u drugoj polovini ).
Shmizla Administrator Staff member Jun 14, 2012 #595 Uh, koji imamo prelaz u listi, ali morala sam da postavim... odavno je nisam čula...
skydrummer New member Jun 19, 2012 #599 Potpuno drugačije od 90% onoga što se danas snima. Baš za opuštanje.
milospinkfloyd Banned Jun 19, 2012 #600 kad smo kod muzike...jel neko bio na metallici? ja jesam u fan pitu, ali drug je pokvario telefon sa kojim je slikao pa nemam slike da okacim...
kad smo kod muzike...jel neko bio na metallici? ja jesam u fan pitu, ali drug je pokvario telefon sa kojim je slikao pa nemam slike da okacim...