Prolaznik New member Jun 20, 2012 #601 [video=youtube;TbH9O2jvjr0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TbH9O2jvjr0#![/video]
[video=youtube;TbH9O2jvjr0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TbH9O2jvjr0#![/video]
Zagor Super Moderator Staff member Jul 7, 2012 #605 Hard rock,blues... mada moji favoriti zadnjih 20 god. AC/DC
Zagor Super Moderator Staff member Jul 17, 2012 #607 Bravo Simo odlicna stvar koju dugo nisam cuo.Moracu da ispreturam po kasetama i kompu da nadjem rock hitove 60tih i 70tih
Bravo Simo odlicna stvar koju dugo nisam cuo.Moracu da ispreturam po kasetama i kompu da nadjem rock hitove 60tih i 70tih
gygy-t9 New member Jul 18, 2012 #609 da ne budem pristrastan Eric Clapton - BB King -Crossroads 2010 - Live - YouTube evo malo ono sto jos ima kad kazemo bluuuuzzzzz............
da ne budem pristrastan Eric Clapton - BB King -Crossroads 2010 - Live - YouTube evo malo ono sto jos ima kad kazemo bluuuuzzzzz............
tolarbo New member Jul 18, 2012 #611 Dobre stvari si postavio, ali nije bas za kafanu A i gosti slabo nesto dolaze
gygy-t9 New member Jul 18, 2012 #612 eeee...a ja sam mislio da cedimo mamurluk uz kiselu corbicu......evo jos malo bluuuuzzzzzaaaaa....gde jos pored dobrih akorda sevaju i odlicni satovi...pozzz:lol:
eeee...a ja sam mislio da cedimo mamurluk uz kiselu corbicu......evo jos malo bluuuuzzzzzaaaaa....gde jos pored dobrih akorda sevaju i odlicni satovi...pozzz:lol:
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Jul 18, 2012 #613 Ja slušam ovo preko aplikacije na telefonu: Radio Swiss Pop - Basel - Listen Online Sve preporuke za ovu i njihove druge dve stanice: Radio Swiss Jazz - Bern - Listen Online Radio Swiss Classic - Bern - Listen Online
Ja slušam ovo preko aplikacije na telefonu: Radio Swiss Pop - Basel - Listen Online Sve preporuke za ovu i njihove druge dve stanice: Radio Swiss Jazz - Bern - Listen Online Radio Swiss Classic - Bern - Listen Online
ivan23 New member Jul 19, 2012 #616 Ta devojka sto je u spotu,sto je prepevala pesmu mi je drugarica pa se malo hvalim
Shmizla Administrator Staff member Jul 19, 2012 #617 AAAaaa drugarica, znači... Hmmmm... :hmmmm: Šalim se! Kao što rekoh, dopada mi se pesma, a i devojka je jako lepa... Pozz!
AAAaaa drugarica, znači... Hmmmm... :hmmmm: Šalim se! Kao što rekoh, dopada mi se pesma, a i devojka je jako lepa... Pozz!
Shmizla Administrator Staff member Jul 19, 2012 #619 Ako, ako, prenesi joj pohvale. Ali joj prenesi i da redovno posećuje naš portal. Pozz!
sindjel5 Banned Jul 19, 2012 #620 Gledam sta ima novo na sajtu i slusam... What a wonderful world - LOUIS ARMSTRONG. - YouTube Last edited by a moderator: Jul 19, 2012