sindjel5 Banned Jul 20, 2012 #621 Mi nikada leteli nismo kroz plavi nebeski svod, pucini Jadranskog mora nije nas nosio brod... Pešadijo, pešadijo - YouTube
Mi nikada leteli nismo kroz plavi nebeski svod, pucini Jadranskog mora nije nas nosio brod... Pešadijo, pešadijo - YouTube
Shmizla Administrator Staff member Aug 9, 2012 #622 Pod uticajem figurica... Kiss! Moram i ovu da dodam... Ove dve pesme uvek idu zajedno...
araphel New member Aug 9, 2012 #623 Striktno težak gitarski zvuk, ništa drugo se ne lepi za mene, i tako evo već 20 i kusur godina. Trenutno se vrti, a inače je jedan od favorita: Woods Of Ypres - I Was Buried In Mount Pleasant Cemetery [Official Video FULL HD] - YouTube Last edited by a moderator: Aug 9, 2012
Striktno težak gitarski zvuk, ništa drugo se ne lepi za mene, i tako evo već 20 i kusur godina. Trenutno se vrti, a inače je jedan od favorita: Woods Of Ypres - I Was Buried In Mount Pleasant Cemetery [Official Video FULL HD] - YouTube
skydrummer New member Aug 13, 2012 #624 Trenutno ova pesma. Attachments vaterpolisti-srbije.jpg 61 KB · Views: 112
Serb New member Aug 13, 2012 #625 Sky svaka cast Ovi momci sa slike su stvarno cudo, oni i odbojkasi stvarno nikad ne razocaraju:congrats: Moj problem je sto se i dalje nadam fudbalerima a od njih nema vajde:banghead:
Sky svaka cast Ovi momci sa slike su stvarno cudo, oni i odbojkasi stvarno nikad ne razocaraju:congrats: Moj problem je sto se i dalje nadam fudbalerima a od njih nema vajde:banghead:
DrAgod New member Aug 13, 2012 #626 Jedan jedini... Kiss to build a dream on Louis Armstrong - A Kiss To Build A Dream On - YouTube
vlajo New member Aug 17, 2012 #627 Danas sam u fazonu, kao i sa dvadeset Панк-молебен "Богородица, Путина прогони" Pussy Riot в Храме - YouTube
Danas sam u fazonu, kao i sa dvadeset Панк-молебен "Богородица, Путина прогони" Pussy Riot в Храме - YouTube
anbeast New member Aug 20, 2012 #628 Wellcome to the 90s..... A, zatim, nesto malo drugacije: Last edited: Aug 20, 2012
vlajo New member Sep 1, 2012 #629 Meni je ova nešto legla, momci su odlični....Vanja Muhovic Divanhana - Zaplakala Secer Djula.mpg.flv - YouTube
Meni je ova nešto legla, momci su odlični....Vanja Muhovic Divanhana - Zaplakala Secer Djula.mpg.flv - YouTube
DrAgod New member Sep 2, 2012 #630 Možda i najbolji pojac našeg vremena - Dragoslav Pavle Aksentijević Srpski Polijelej Pavle Aksentijevic Српски Полијелеј - YouTube Neke stvari su jednostavno savršene bez obzira na religijsku konotaciju.
Možda i najbolji pojac našeg vremena - Dragoslav Pavle Aksentijević Srpski Polijelej Pavle Aksentijevic Српски Полијелеј - YouTube Neke stvari su jednostavno savršene bez obzira na religijsku konotaciju.
DrAgod New member Sep 4, 2012 #632 Dead can dance - Yulunga Yulunga - Dead Can Dance - YouTube Last edited by a moderator: Sep 6, 2012
skydrummer New member Sep 6, 2012 #633 Foo Fighters - Best Of You - YouTube Ne znam zašto ne mogu da ubacim video :blink: !? A dobra pesma. Last edited by a moderator: Sep 6, 2012
23jewels Well-known member Sep 7, 2012 #635 i jaoooooooooooo odavno nisam cuo... E, svaka cast za ovo
jagoda-nbg New member Sep 7, 2012 #636 The Prodigy - break & enter - YouTube polako se spremam za koncert!!