anbeast New member Oct 3, 2012 #682 Odakle ih vadis, pobogu?! Ovo ti je Dzoni: Johnny Cash - Wikipedia, slobodna enciklopedija - Википедија, слободна енциклопедија :lol: A evo ti jos jedna stvarka da utvrdis gradivo: Johnny Cash - "Ain't No Grave" - YouTube I da vas smorim jos malo: http://www.youtube.com/watch?v=XaUcI8u-31c&feature=related Last edited by a moderator: Oct 3, 2012
Odakle ih vadis, pobogu?! Ovo ti je Dzoni: Johnny Cash - Wikipedia, slobodna enciklopedija - Википедија, слободна енциклопедија :lol: A evo ti jos jedna stvarka da utvrdis gradivo: Johnny Cash - "Ain't No Grave" - YouTube I da vas smorim jos malo: http://www.youtube.com/watch?v=XaUcI8u-31c&feature=related
backarelli Well-known member Oct 3, 2012 #683 Ajde BRE , kakav Djoni, kakva vikipeda i ostali... ? Da se prekrstim... , narodnjaci su zakon BRE !
anbeast New member Oct 7, 2012 #685 Woods Of Ypres - Kiss My Ashes (Goodbye) - YouTube TNX to araphel... Last edited: Oct 7, 2012
Jasmin New member Oct 11, 2012 #691 Danas vozim novo auto kuci, kad odjednom ovo iz zvucnika. Osecao sam se kao pravi "gangsta" :man_in_love:
Danas vozim novo auto kuci, kad odjednom ovo iz zvucnika. Osecao sam se kao pravi "gangsta" :man_in_love:
anbeast New member Oct 11, 2012 #692 Ha,ha,ha.... Evo ti malo Old school gangsta‘ repa. Cisto da imas.... (mada autic ti nije za rep. Isuvise je ''stylish'' za to) NWA - Gangsta Gangsta - YouTube
Ha,ha,ha.... Evo ti malo Old school gangsta‘ repa. Cisto da imas.... (mada autic ti nije za rep. Isuvise je ''stylish'' za to) NWA - Gangsta Gangsta - YouTube
Jasmin New member Oct 11, 2012 #693 anbeast said: Ha,ha,ha.... Evo ti malo Old school gangsta‘ repa. Cisto da imas.... (mada autic ti nije za rep. Isuvise je ''stylish'' za to) NWA - Gangsta Gangsta - YouTube Click to expand... Ta mi je bila 11-a po redu
anbeast said: Ha,ha,ha.... Evo ti malo Old school gangsta‘ repa. Cisto da imas.... (mada autic ti nije za rep. Isuvise je ''stylish'' za to) NWA - Gangsta Gangsta - YouTube Click to expand... Ta mi je bila 11-a po redu
ivan23 New member Oct 12, 2012 #695 Jasmin said: Ta mi je bila 11-a po redu Click to expand... Dobra lista ali najbolja sa liste - sabotageeee!!!
Jasmin said: Ta mi je bila 11-a po redu Click to expand... Dobra lista ali najbolja sa liste - sabotageeee!!!
vlajo New member Oct 15, 2012 #700 Pozdrav za članove foruma iz Republike Srpske, svaka čast za ministra Komića :congrats: Ministar nauke i tehnologije RS, Jasmin Komić - Soldier of fortune (cover) - YouTube
Pozdrav za članove foruma iz Republike Srpske, svaka čast za ministra Komića :congrats: Ministar nauke i tehnologije RS, Jasmin Komić - Soldier of fortune (cover) - YouTube