PedjaSD New member Jan 11, 2013 #801 Drugari dok sam još uvek u Srbiji uspeo sam da se "navučem" na '80s electro revival tracks. :dance3: Za sve koji vole elektro pop-technoir-elektro house ali sa retro šmekom 80-ih (moje omiljene dekade ) , predlažem Kavinskog: I naravno odličan video sa još boljom Testarosom:
Drugari dok sam još uvek u Srbiji uspeo sam da se "navučem" na '80s electro revival tracks. :dance3: Za sve koji vole elektro pop-technoir-elektro house ali sa retro šmekom 80-ih (moje omiljene dekade ) , predlažem Kavinskog: I naravno odličan video sa još boljom Testarosom:
skydrummer New member Jan 11, 2013 #803 a sada, kada ste poslušali prethodnu pesmu, poslušajte ovo: CAR !!
Mr D New member Jan 24, 2013 #809 Upravo mi je poštar doneo "Birdseed" i "Midnight in Nashville" od Joe Robinsona. Klinac je lud. Baš uživam.
Upravo mi je poštar doneo "Birdseed" i "Midnight in Nashville" od Joe Robinsona. Klinac je lud. Baš uživam.
Shmizla Administrator Staff member Feb 1, 2013 #819 Re: Muzika koju volim Doris Day - Dream A Little Dream of Me