Najbolji sat koji ste kupili polovan

Shmizla

Administrator
Staff member
Reaction score
691
pexels-mat-brown-150387-5421375.jpeg

Kupovina polovnih satova je sasvim normalna stvar kod ljubitelja satova. Mnogi modeli se više ne proizvode, neki su povoljniji kao polovni, a ponekad se među polovnim satovima naiđe na ponudu koja se ne može propustiti.

Zanima me: koji je najbolji polovni sat koji ste do sada kupili i zašto vam je baš ta kupovina ostala u sećanju?

Last edited:
Ja sam svaki sat uzeo polovan sem Casio g shock i Seiko Monster. Znači jedno 200 polovnih satova sigurno. Po meni nov sat uzima samo neko ko poklanja ili ko je u fazonu treba mi jedan sat i ne zanima me to. Ko sakuplja kao mi on novo ni ne gleda, ali to nije tema.

Takoreći sve što sam kupio nisam ni prodao, ostalo mi je, možda se oslobodio desetak komada samo ali nikad ni za jednim nisam zažalio.

Štaviše ljubav me prošla pa bih komotno mogao možda i sve satove da prodam.

Gesendet von meinem SM-A556B mit Tapatalk

Ja sam samo jedan sat kupila “polovan” tako da sam baš njega ugurala ovde u temu. A možda nije bio ni jednom nošen pre prodaje, ne znam. Elem, kupila sam Seiko Lukia sat od Vlade (23jewels) sa foruma. On ga je bio namenio tadašnjoj devojci ali joj se nije dopao. Meni je sat super i dan danas ga imam. To mi je bio prvi model sata sa “open heart” i jako mi se dopada što ima crveni kožni kaiš.

Evo nekoliko njegovih lepih slika:
IMG_9252.jpeg

IMG_9251.jpeg
IMG_9246.jpeg

IMG_9248.jpeg

A sad bi svaka žena rekla ajoj loša sreća šta će mi takav sat koji se nije svideo devojci, pa ja da kupim.

A ono fazon svi stari satovi koje ja imam ili koje imaju kolege sa foruma vlasnici su odavno umrli, šta ima veze, sat pošteno plaćen servisiran i voljen.

Ne bih bio sujeveran i nije mi problem polovan sat da nosim. Sad neko kaže ima neka energija ovo ono...

Gesendet von meinem SM-A556B mit Tapatalk

Ja sam ga tada kupila bez razmišljanja. I kažem, super sam zadovoljna. 😍
Ali je istina da preferiram nove satove. Možda se to promeni vremenom pa krenem sa nekim antikvitetima. 😂

Back