Najlepša kombinacija

Jaeger-LeCoultre Memovox International automatic alarm watch

jaeger-lecoultre-memovox-international-alarm-watch-dial-detail.jpg

Stil: teška klasika, u pozitivnom smislu. Ipak, neobičan dizajnerski otklon u stranu (centralni GMT/alarm displej) i otud nesvakidašnja kombinacija. Crno bela slika podvlači tu grafičku pročišćenost. Meni se veoma dopada.

jaeger-lecoultre-memovox-international-alarm-watch-stainless-steel.jpg

PS Gazda Simo, nema ljutiš. :thumbup:

Last edited:
Hmmm... odlična tema, a lagano zastareva. Zašto ?

Evo meni jedne od lepših kombinacija moderne klasike (kada je u pitanju kombinovanje kazaljki ,cifera, prikaz datuma, kućišta, kaiša...itd...) . Nisam uspeo naći zadovoljavajuću sliku ovog lepotana u kombinaciji garderobe kako bih ja to hteo... zato samo slike sata.

5xplvr.jpg

P1070510.jpg P1070511.jpg

Pozz!Evo ja prilazem ove kombinacije znaci neke varijacije:-),u pitanju je VOSTOK europe i meni se mnogo svidjaju:man_in_love:!!!

1242743166_vostok-europe-expedition-trophy_1.jpgNH25A-5654140-Limousine-BIG.jpgvostok-europe-anchar-diver-1.jpgmax-anchar-diver-mens-watch-vostok-europe.jpg

Evo meni jedne od lepših kombinacija moderne klasike (kada je u pitanju kombinovanje kazaljki ,cifera, prikaz datuma, kućišta, kaiša...itd...) . Nisam uspeo naći zadovoljavajuću sliku ovog lepotana u kombinaciji garderobe kako bih ja to hteo... zato samo slike sata.
Baki svaka čast, prvi put vidim ovaj model i mogu samo da kažem da je PRELEP :drool:
Kakva kombinacija, već ga zamišljam uz sivo odelo i braon cipele :congrats:

Back