MMario Well-known member Nov 1, 2014 #164 HADzI hvala,trudim se trudim, mada nikad zadovoljan.....treba mi prava rasveta, ja ovo improviziram a to nije to.
HADzI hvala,trudim se trudim, mada nikad zadovoljan.....treba mi prava rasveta, ja ovo improviziram a to nije to.
arch_m New member Nov 2, 2014 #166 Mario, rasturio si! Odlicne fotke! Ako ikad kupim ovu Tunu, a kako stvari stoje, i koliko se samo cesto uhvatim kako k'o klinac blejim u ove tvoje fotografije Tune koje si u zadnje vrijeme postavljao - izgleda da hocu... Ti ces biti kriv!
Mario, rasturio si! Odlicne fotke! Ako ikad kupim ovu Tunu, a kako stvari stoje, i koliko se samo cesto uhvatim kako k'o klinac blejim u ove tvoje fotografije Tune koje si u zadnje vrijeme postavljao - izgleda da hocu... Ti ces biti kriv!
MMario Well-known member Nov 2, 2014 #167 tnx tolarbo, znam da ti cenis dobru fotku arch_m, ma bez problema cu snositi krivicu :yes4:
BANDIDO New member Nov 2, 2014 #168 MMario ako mi neki moj sat pocne da dosaduje zamolicu te da ga opises i vjerujem da ce onda ostati kod mene.Bravo i pozz
MMario ako mi neki moj sat pocne da dosaduje zamolicu te da ga opises i vjerujem da ce onda ostati kod mene.Bravo i pozz
MMario Well-known member Nov 2, 2014 #169 BANDIDO, hvala ti na ovim recima. To ce mi biti veliki pokretac da nastavim i dalje! :thumbsup:
backarelli Well-known member Nov 7, 2014 #170 Ove fotke (već vidjene u temi "koji sat danas") sam morao i ovde da postavim. Meni bar, jedne od boljih koje uslikah...
Ove fotke (već vidjene u temi "koji sat danas") sam morao i ovde da postavim. Meni bar, jedne od boljih koje uslikah...
23jewels Well-known member Nov 7, 2014 #171 Baki, a alatic za okretanje bazela ne slikas? Salu na stranu, fenomenalne fotografije :drool: Kao za casopis...
Baki, a alatic za okretanje bazela ne slikas? Salu na stranu, fenomenalne fotografije :drool: Kao za casopis...
MMario Well-known member Nov 7, 2014 #172 Baki da te i ja pohvalim, bravo za fotke.....prave su :congrats:
backarelli Well-known member Nov 7, 2014 #173 23jewels said: Baki, a alatic za okretanje bazela ne slikas? Click to expand... ne bi ti imao 23 rubina, kad ne bi nešto dobacio :laugh: MMario , hvala drugar :thumbup:
23jewels said: Baki, a alatic za okretanje bazela ne slikas? Click to expand... ne bi ti imao 23 rubina, kad ne bi nešto dobacio :laugh: MMario , hvala drugar :thumbup:
Baron New member Nov 8, 2014 #176 tolarbo said: Breitling Superocean Click to expand... svaka sličnost mojim WTI-om je slučajna, hahaha
tolarbo said: Breitling Superocean Click to expand... svaka sličnost mojim WTI-om je slučajna, hahaha
tolarbo New member Nov 9, 2014 #177 Ne znaju sta da izmisle vise. Meni je bitno da dizajn prati namenu sata, sve ostalo mogu da prihvatim..
Ne znaju sta da izmisle vise. Meni je bitno da dizajn prati namenu sata, sve ostalo mogu da prihvatim..
milan zmaj New member Nov 15, 2014 #180 Omega cekicarka Attachments uploadfromtaptalk1416034040514.jpg 301.1 KB · Views: 278