srdjanr Active member Mar 5, 2019 #347 sdbiba said: View attachment 141486 Click to expand... Kolega, da li je to ponovo prinova? Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
sdbiba said: View attachment 141486 Click to expand... Kolega, da li je to ponovo prinova? Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
sdbiba Well-known member Mar 5, 2019 #348 Ne,nazalost, dosta je za ovaj mesec Ovo je nekadasnji Longines iz Master serije,zanimljiv sat. Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ne,nazalost, dosta je za ovaj mesec Ovo je nekadasnji Longines iz Master serije,zanimljiv sat. Sent from my SM-G955F using Tapatalk
tolarbo New member Mar 12, 2019 #353 Milance pa kod tebe je vec procvetalo.. Dobar Oris! Cestitke na prinovi! sdbiba said: Ne,nazalost, dosta je za ovaj mesec Ovo je nekadasnji Longines iz Master serije,zanimljiv sat. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Click to expand... To je po meni jedan od najlepsih Longinesa.
Milance pa kod tebe je vec procvetalo.. Dobar Oris! Cestitke na prinovi! sdbiba said: Ne,nazalost, dosta je za ovaj mesec Ovo je nekadasnji Longines iz Master serije,zanimljiv sat. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Click to expand... To je po meni jedan od najlepsih Longinesa.
sdbiba Well-known member Mar 15, 2019 #355 Kad moze Milan,mogu i ja Seiko Presage SPB067J1 Dial Karesansui.
D Duško Radmilo New member Mar 18, 2019 #357 Jedno pitanje molim vas zasto kada postavim slike ovde nisu HD nego se vide pikseli? Hvala u napred Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Jedno pitanje molim vas zasto kada postavim slike ovde nisu HD nego se vide pikseli? Hvala u napred Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
sasa14 New member Mar 19, 2019 #358 Zato sto tapatalk unistava fotografiju a i nije bas neka ta kamera na Samsungu J5 Last edited: Mar 19, 2019
D Duško Radmilo New member Mar 19, 2019 #359 sasa14 said: Zato sto tapatalk unistava fotografiju a i nije bas neka ta kamera na Samsungu J5 Click to expand... Aha, dobro da znam hvala ti na info, ziv bio Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
sasa14 said: Zato sto tapatalk unistava fotografiju a i nije bas neka ta kamera na Samsungu J5 Click to expand... Aha, dobro da znam hvala ti na info, ziv bio Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока