Najružniji satovi...

Cartier Rotonde de Cartier with Crocodile Motif

Ovo se meni nikako ne dopada. :nono: Ovaj motiv krokodila na brojčaniku NIKAKO ne bih mogla da prihvatim da nosim na ruci. Ružan! :thumbdn:

Cartier Rotonde de Cartier with Crocodile Motif - 1.jpg Cartier Rotonde de Cartier with Crocodile Motif - 2.jpg

LINK

Rucni atomski casovnikk. Preciznost 1 s na 1000 godina.
Mozda je precizan, ali je ruzan....
1235037_10200452467785175_1923838637_n.jpg1377382_10200452467585170_783334022_n.jpg

Cartier Rotonde de Cartier with Crocodile Motif

Ovo se meni nikako ne dopada. :nono: Ovaj motiv krokodila na brojčaniku NIKAKO ne bih mogla da prihvatim da nosim na ruci. Ružan! :thumbdn:

View attachment 71710 View attachment 71711

LINK

Koja li je bila inspiracija prilikom pravljenja cifera ovog modela?

'Hmmmm, kožni kaiš od aligatora, hmmm, dobro zvuči, cifer od krokodila, hmmm, to još niko nije probao, hmm, još bolje, krokodil na ciferu, yessss! Kako li famo ufpevam?'

Uz svo dužno poštovanje prema proizvođaču, ali za mene je ovo kičerica... Preteraše sa ukrašavanjem... :D

Vacheron-Constantin-Metiers-d'Art-Fabuleux-Ornements-live-foto-1.jpg Vacheron-Constantin-Metiers-d'Art-Fabuleux-Ornements-live-foto-2.jpg

Vacheron-Constantin-Metiers-d'Art-Fabuleux-Ornements-live-foto-3.jpg Vacheron-Constantin-Metiers-d'Art-Fabuleux-Ornements-live-foto-4.jpg

Inače, ovo je nova ženska Vacheron Constantin kolekcija pod nazivom Metiers d'Art Fabuleux Ornements. Zvanično su satovi predstavljeni na SIHH-u 2014.

Back