Najružniji satovi...

Welder...vrlo zanimljivi satovi, (bez ironije). Dizajn im je često "na granici podnošljivosti", verovatno su stoga prepoznatljivi. Imaju, po meni, dosta sjajnih modela, ali sa ovim su promašili. Ne zato što je tri u jedan, taj koncept mi se ne sviđa ni kod jednog proizvođača, već jednostavno što mi nije ni malo lep i ne mogu ovako nešto da zamislim na ruci.

image.jpg

Last edited:
Za sledeci maskenbal sam smislio masku... Obojicu se u sivo, nabavicu ovaj sat, ispustacu piiiing-piiiing sonar zvuk ii bicu instrument tabla u podmornici :)

Welder...vrlo zanimljivi satovi, (bez ironije). Dizajn im je često "na granici podnošljivosti", verovatno su stoga prepoznatljivi. Imaju, po meni, dosta sjajnih modela, ali sa ovim su promašili. Ne zato što je tri u jedan, taj koncept mi se ne sviđa ni kod jednog proizvođača, već jednostavno što mi nije ni malo lep i ne mogu ovako nešto da zamislim na ruci.

image.jpg

Ne, ne, ne, ne, decko! Ovaj sat pripada licno Darth Vaderu i sluzi za intergalakticku daljinsku kontrolu tajmera na superdetonatoru Zvezde smrti :) Betmen je sonja... :P

Ovo sam negde pre video i možda nije toliko ružan koliko spada u kategoriju "Imam sat ali ne znam koliko je sati" ali je komentar bio mnogo jak - Ovo ni Batman ne bi nosio!

Za sledeci maskenbal sam smislio masku... Obojicu se u sivo, nabavicu ovaj sat, ispustacu piiiing-piiiing sonar zvuk ii bicu instrument tabla u podmornici :)

Ajd zovi na maskenbal...ja ću biti razarač sa dubinskim bombama...pa da se jurimo celo veče...:laugh:

Promocija kiča na velika vrata.
Tema je škakljiva jer se u velikoj meri tiče ukusa o kojima, naravno, ne treba raspravljati. I pored toga nisam mogao izdržati a da je ne postavim ovde. Kad proizvođač angažuje poznatog dizajnera i da mu odrešene ruke, ništa bolje od toga. Mogućnosti su tada velike i onda povratno, njegov proizvod snažno utiče na formiranje ukusa potrošača. U ovom slučaju, uz svo poštovanje prema dizajneru i njegovom radu, proizvod je snishodio inače niskom nivou ukusa širokih masa, i umesto da ga makar za malo uzdigne, on mu potpuno povlađuje. Članak je na sledećem linku, a tu je i jedan od modela za one kojima je mrsko da pogledaju sve...prosudite sami:

Trendy White: ZIGMAN for Marli satovi

Z1.jpg

Novi model "ružnog" sata predsatvljen na Baselworld-u 2012. god. Izgleda kao dvogled! :blink:

MB & F HM4 Thunderbolt RT

mb-and-f-New-Basel 2012-1.jpg mb-and-f-New-Basel 2012-2.jpg mb-and-f-New-Basel 2012-3.jpg

Movement: Three-dimensional, hand-wound with two parallel barrels, 50 jewels, 21,600 vib/h, 72-hour power reserve
Functions: Hours, minutes and power reserveCaseGrade 5 titanium, 18K red gold and sapphire, 54 x 52 x 24 mm
3 parts: two pods and a central section
5 sapphire crystals: 2 x dials, 1 x central section, 2 x top and bottom display panels
2 separate crowns to set the time and wind the movement
DialRight dial: hours and minutes, hands coated with Superluminova
Left dial: power-reserve indicator with openworked hand in the form of a double-edged axe
Bracelet/Strap: Hand-stitched brown calfskin with titanium and 18K red gold folding clasp

Jaoj, ovaj me je odmah asocirao na Grand pevače, zvezde i zvezdice! Nemojte me pogrešno razumeti, ali se meni baš ne dopada! :thumbdn:

Cartier d’Art Tortue XL watch

Cartier d’Art Tortue XL watch.jpg

Tortue XL watch, 18K yellow gold case K, cheetah patterned

Case: 18K yellow gold case K, a large hand-carved and filled with enamel decoration fire
Dial: 18K K yellow gold, hand relief and a large fire cheetah patterned enamel filled
Crown: 18K K yellow gold octagonal crown set with a sapphire
Strap: semi-matte black alligator
Clasp: 18K yellow gold folding clasp K
Water-resistant: 30 meters / 100 feet / 3 bar
Movement: Cartier 9601 MC manual winding mechanical movement
Number for sale: 80

Back