Narukvica za CK sat

Mr_No

New member
Imam CK sat sa koznom narukvicom, koja je pocela da se raspada, trenutno nije kod mene pa ne znam tacnu oznaku - mslm da je ovaj Men's Calvin Klein Drive Chronograph Watch (K1V27102) - WATCH SHOP.com? (ali okacicu tacnu oznaku) naruklvice nema nigde, pre su zastupnici bili neki novosadjani, a sada su me uputili na neku zlataru majdanpekH ... oni mi traze 55 evra, mslm ovce jesu za sisanje ali bas tolika nisam, pa i sam cu ga naci za 20-30 evra jeftinije na netu, nego htedoh da pitam da li negde u Srbiji/Beogradu mogu da se nadju imitacije ... slicne kopije ili ih neko mozda pravi .... hvala

Moj predlog je da svratis u neku casovnicarsku radnju ili prodavnicu satova (BPM, Watch is Watch, Poklon Ducan) i pogledas raspolozivost kaiseva kod njih. Verujem da ces naci odgovarajuci. Verovatno ti i na licu mesta mogu postaviti kais na sat (mozda zatrazis da ti stave originalnu kopcu na kais, ukoliko ima logo proizvodjaca - CK).

Hvala svima, ne pada mi na pamet da dajem neke ogromne pare (i sat je bio poklon) ... ako jos neko ima predlog unapred hvala ...

Ovako izgleda narukvica ...url.jpg

sat je CK K22271

Back