Narukvica za G-Shock Gravity Master 35th Anniversary Edition GPW-2000TFB-1A

chief

New member
Veliki pozdrav svima!

Pre nekoliko godina sam kupio G shock Gravity Master limited edition, koji mi se jako svideo od nekog preprodavca, ne nadajući se mogućim pehovima :(

Naime, pukla mi je narukvica na mestu kopče i sada moram da zamenim celu narukvicu. Na sajtu kupujem-prodajem nisam uspeo da pronadjem neku koja bi mogla da bude zamenska univerzalna u crnoj boji, a u Timer servisu su mi rekli da mogu da je nabave za tri meseca po ceni od 15.000 dinara.

Da li možda neko zna gde bih mogao da pronadjem neku jeftiniju zamensku narukvicu ili neko drugo rešenje?

Hvala puno!

Ako ti je opcija da narucis iz inostranstva, koliko vidim kad kucam gravitymaster replacement strap, dosta njih prodaje zamensku. Mozda je bolje po referenci sata da pretrazis, ne znam koliko modela ima gravitymaster serija

Eventualno da nadjes nekog da ti napravi od koze.

Zbog specificnog izgleda onog dela narukvice koji se spaja sa satom mislim da ti je najbolja opcija da porucis iz inostranstva.

Ako ti je opcija da narucis iz inostranstva, koliko vidim kad kucam gravitymaster replacement strap, dosta njih prodaje zamensku. Mozda je bolje po referenci sata da pretrazis, ne znam koliko modela ima gravitymaster serija

Eventualno da nadjes nekog da ti napravi od koze.

Zbog specificnog izgleda onog dela narukvice koji se spaja sa satom mislim da ti je najbolja opcija da porucis iz inostranstva.
Hvala na preporuci.
Ima li neki poseban sajt u smislu neke sigurnosti? Mada na pretrazi na e-bay-u ima isto nekih previsokih cena za zamensku narukvicu. Verovatno jer je limited edition.

Uh, nemam da ti dam preporuku.

Jel mozes da slikas pozadinu sata, ili da navedes brojeve koje vidis na poklopcu pa da vidimo sta moze da se nadje?

Koliko vidim najjeftinija opcija ti je aliexpress za taj model, gpw 2000. Ovi koji prodaju original, cena se kreće oko 100-150e

Ja da sam na tvom mestu verovatno bih poručio original i sačekao da stigne. Ako ti se sat sviđa i ako ti je ova narukvica trajala nekoliko godina, i ta nova bi trebalo dugo da te posluži

Sat je specifičan, rađen za 35 godina gshock-a i ako dobro vidim narukvica u sebi ima i karbonska vlakna. Zato je i ta cena

Last edited:
Koliko vidim najjeftinija opcija ti je aliexpress za taj model, gpw 2000. Ovi koji prodaju original, cena se kreće oko 100-150e

Ja da sam na tvom mestu verovatno bih poručio original i sačekao da stigne. Ako ti se sat sviđa i ako ti je ova narukvica trajala nekoliko godina, i ta nova bi trebalo dugo da te posluži

Sat je specifičan, rađen za 35 godina gshock-a i ako dobro vidim narukvica u sebi ima i karbonska vlakna. Zato je i ta cena
Hvala puno na preporuci.
Meni je samo neverovatno da je narukvica pukla na tom mestu, odnosno da su se razdvojili crni i crveni deo i da je kopča samo ispala, iako deluje da je narukvica sasvim ok.

Back