Narukvice i kaiševi za ručne satove

Perlon je meni apsolutni hit! Bio sam ubeđen da na more nosim samo Zillu na gumi, sad više nisam tako siguran. Možda je sumanuto, ali 100m uz krunicu na šrafljenje, šta može da se dogodi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ništa. Kako ti se čini ta kvarsnjo koža (prvi kaiš)? Meni prvo bilo vrh ali nešto mi sad i nije dobra, već se javili neki defeki. Ja sam hteo baš taj da uzmem za monstera ali odustao...

Petar, prvi utisak mi je dosta dobar. Ne znam kakvi su ti se defekti desili, ja ću baš videti kako će se kod mene ponašati. Roamer će sad najčešće biti na njoj. Mada, ja sve svoje kožne proizvode prvo namažem pčelinjim voskom pa tek onda stavljam u upotrebu.

Nemam neke iluzije prevelikog kvaliteta, ali za 42$ koliko je plaćen ceo komplet, mislim da se dobija super value for money.

Za kožni nato svaka pohvala! Inače, i ovaj drugi, flekavi je iz iste serije ali je kao neka brušena koža ili tako nešto, pa deluje baš dobro pod prstima.

Čestitke Araphel. Lepi kaiševi. Vidi se da uživaš.
Čime tačno mažeš kaiševe i kako si zadovoljan? Možeš li uslikati taj preparat?

Hvala! Neka je krema sa pčelinjim voskom u pitanju. Hemmel. U principu nemam žalbi.

Petar, prvi utisak mi je dosta dobar. Ne znam kakvi su ti se defekti desili, ja ću baš videti kako će se kod mene ponašati. Roamer će sad najčešće biti na njoj. Mada, ja sve svoje kožne proizvode prvo namažem pčelinjim voskom pa tek onda stavljam u upotrebu.

Nemam neke iluzije prevelikog kvaliteta, ali za 42$ koliko je plaćen ceo komplet, mislim da se dobija super value for money.

Za kožni nato svaka pohvala! Inače, i ovaj drugi, flekavi je iz iste serije ali je kao neka brušena koža ili tako nešto, pa deluje baš dobro pod prstima.

Na par mesta je malo ispucala. Nista strašno, tačkice su u pitanju ali nisam očekivao nakon tri nedelje.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Baš ću obratiti pažnju na to. Ne ostavlja mi takav utisak. Deluje dobro izrađena. Inače, iglice sa polugom za brzo skidanje/stavljanje su mi totalni hit.

Pozdrav svima. Već nekoliko puta mi se dešava da mi kaiš ostane ceo, a da mi se otkine gaikica na njemu. Da li imate neko rešenje, da ne kupujem opet ceo nov kaiš? Da li neko zna ko bi mogao da mi napravi samo gaikicu ili da mogu odvojeno da se kupe? Hvala

Vise puta sam na slikama video ovakve satove bez kaisa pa mi nije jasno kako se tu montira kais? Da li se skida ovaj plasticni deo ili se u njega ubacuje kais...?
Casio je u pitanju, ovo je Baby-G na slici. Imam u kuci jedan Baby-G ali je standardno kacenje kaisa, nije kao primer sa slike.

Attachments

• screenshot_00003.jpg
    screenshot_00003.jpg
    26 KB · Views: 179
Ako sam dobro shvatio imas adaptere s kojima mozes da nakacis ili nato ili kais

ps://www.amazon.com/G-SHOCK-MIL-SHOCK-Adapter/dp/B00N4GX0X6

https://suppaparts.com/G-Shock-Adapters.php
Ovi su skuplji ali moze da se nadje i jeftinije
262297172aefb55223e21e3a5814a217.jpg

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

To sam vidjao, to je ovo sa slike, sa linka koji si postavio. Tu moze da se provuce kais.
Ali ovo sto sam ja postavio nema mesta za provlacenja kaisa. Kao da iz plastike polazi kais, ne moze da se provuce kroz nju pa da ide ispod sata na drugu stranu...

Attachments

• screenshot_00005.jpg
    screenshot_00005.jpg
    17.3 KB · Views: 555
Vise puta sam na slikama video ovakve satove bez kaisa pa mi nije jasno kako se tu montira kais? Da li se skida ovaj plasticni deo ili se u njega ubacuje kais...?
Casio je u pitanju, ovo je Baby-G na slici. Imam u kuci jedan Baby-G ali je standardno kacenje kaisa, nije kao primer sa slike.

Koliko vidim na slici skida se komlpetan kais. Dakle otkacis iglice i namontiras nov kais. Ovaj ostatak kaisa koji je na fotografiji nije adapter za nato kais.

Imamo li preporuku za kožne kaiševe reda 20ak evra? Samo prava koža.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

U zadnje vreme se aktivno igram sa Zulu i nato kaisevima i stvarno naprave drasticnu vizuelnu razliku kompletnog sata.Jedino sto mi nekako smeta je donji nastavak kaisa koji izdize samo kuciste na ruci i sat mi izgleda nekako "nabudzeno" ..

Tako dodjoh na ideju( mozda videh na nekom forumu slicne tematike??)i "upropastih "jedan black n gray nato...

Pa da krenemo ..

Sve sto treba je jedan nato,makaze,upaljac,kopca i dobra volja ..

Prvi korak ukloniti donji deo kaisa:
1.jpg
2.jpg
3.jpg
Sa donje strane a da se ne raspara kais proci upaljacem po delu gde je preseceno..

Skinuti i po mogucstvu baciti staru kopcu...
4.jpg

I montirati novu kopcu sa Ebaya:

Screenshot_2017-08-08-11-26-47.png
Odlicana aka perlon kopca koja se uklapa sa ringom na natou..

5.jpg
7.jpg
I na kraju montaza (naravno na Amfibiju ;)
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
Rezultat : ozbiljnije izgleda sa novom kopcom,udobniji je na ruci,nije nabudzeno kuciste ..za par $ dobih i vise nego sto treba..

Hvala na citanju..

Last edited:
Konkretno, meni se ideja ne sviđa. Inače preferiram kožne kaiševe.
Međutim, o ukusima se ne raspravlja.
Ipak, pohvala za ideju.

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Back