NATO kaiševi

Za prvi ne znam, poslednja 3 da. Obično piše na sajtu gde šalju, ili stavi u korpu pa vidi jel ti daju procenu troškova slanja.

Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk

Nazalost, iz nekog razloga ne salju sa Watchgecko a ni sa Crown and Buckle u Srbiju. Te 2 firme vaze za kvalitetnije nato narukvice. Da li neko ima predlog za nato visokog kvaliteta...a da nije Omegina oem, s obzirom da mi treba za Seika ...pa nema smisla.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Moj bivši kolega ima par Haveston platnenih narukvica za satove. Nisu nato već sa kopčom ali su predobre, kada sam probao sat stvarno se oseti kvalitet. Ne mogu da se setim sada koju on seriju/model Havestona kupuje (ima par modela, razlikuju se po debljini, fazonu, materijalu itd, on samo jednu seriju kupuje). Ako ti se neki model svidi ja mogu da garantujem iz prve ruke da je kvalitetna.
Druga preporuka (opet nije nato) je Patrik iz Clover strap (Hrvatska) . Njegove narukvice od cordure su sjajne. Spreman i da izrazi manju cenu (zbog carine). Par Patrikovih dela, na moj zahtev (I slika, spolja Cordura, unutra koža. II i III slika, siva cordura)
de8c637ab149fe0bd97af086d0dcbd9a.jpg
2e953fc329544cab97b387a1cf8a6654.jpg
f2edd405cc53f52ee72fed8b477254c9.jpg

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Ovi sa cordurom deluju odlicno, ali zasad hocu nato, pa waffle gumeni pa tropical . Ceo redosled kupovine sam isplanirao ...samo da jos neko hoce da isporuci u srb. Znaci prvo sportske varijante pa bih onda isao na kozne, cordura i eventualno neki sailcloth. Ali za divera 1 ide nato

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Back