Naučio od Buša

sima hrabri

Moderator
Sarkozi skinuo sat da ga pristalice ne opelješe

Autor: E.P.K.

Pre nego što je krenuo ka masi oduševljenih pristalica, šef francuske države iskusno strpao sat u džep

nikola-sarkozi-sat-dzeparos-1334742692-151168.jpg

PARIZ - Nikola Sarkozi, aktuelni francuski predsednik i ujedno kandidat za tu funkciju na predstojećim izborima za šefa države, veoma je oprezan čovek!
Verovatno poučen lošim iskustvom bivšeg američkog predsednika Džordža Buša u Albaniji 2007, pre nego što je krenuo ka masi oduševljenih pristalica, šef francuske države iskusno je skinuo sat sa ruke i strpao ga u džep. Što je sigurno, sigurno je...

Sarkozi je nosio sat od belog zlata „patek filip“, koji košta 55.000 evra i koji je dobio od supruge Karle Bruni 2008.

Francuskom uveliko kruži i video na kojem se vidi kako Sarkozi sklanja sat na sigurno.

[video=youtube;2Y9_HkhVYRs]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2Y9_HkhVYRs[/video]

Izvori: link1, link2

Šta je sigurno, sigurno je... Nema šta...
"Teško zarađeno" pa da se skloni na sigurno... Šta znam? :confused:

Pozz!

Kada bi mi i palo na pamet da se rukujem sa nekim domaćim političarem,pre toga bih i ja svoj sat stavio u džep.

Kada bi mi i palo na pamet da se rukujem sa nekim domaćim političarem,pre toga bih i ja svoj sat stavio u džep.

Ova ti je odlicna!

A sto se tice Sarkozija, uradio je to iskusno kao da je vec ranije ostao bez sata, pa da se prisetio sada.

Back