milan zmaj
New member
Kao sto kaze pop...naviknes se..i ja sam sa 45 presao na 40 mm i mislio sam da ce mi biti smesno ali nije,stvar navike.
Da ovo je baš tačno, ja sam prešao sa 44mm na 37mm, i ovo mi je sasvim OK ako je sat skladan.Kao sto kaze pop...naviknes se..i ja sam sa 45 presao na 40 mm i mislio sam da ce mi biti smesno ali nije,stvar navike.
He he Što ono reko Mićko u liku Slobe "SAMO SE TI NADAJ" - ovo su početni simptomi bolesti od koje boluju ljudi na ovom forumu i veruj mi kada se zaraziš, (a sva je prilika da jesi) ništa te neće zadovoljiti na duže vreme. Procunjaj forumom i videćeš sve same frikove i bolesnike - ovo se neleči :no:mislim da mi ova dva sata sve pokrivaju i da cu duze vreme biti zadovoljan sa njima.
Pazi, 007 jeste "tough watch", ali mislim da mu namena nikako nije da učestvuje u aktivnosti gde ima učestalih, brzih, odsečnih pokreta u dugom vremenskom intervalu i u čestim ponavljanjima.Planiram da njega koristim za trcanje, ronjenje i te nesto "grublje" sportske varijante.

Kao sto sam ti i napisao u poruci pre neki dan ako se secas, sat na slikama deluje mnogo vece nego uzivo...medjutim, bez brige, u pocetku ce ti biti malo neobicno a kasnije ces se navici..Vizuelno deluje manje zbog korone, pa samim tim obim samog cifera deluje manje.Sat je stigao, iskreno izgledao mi je veci na slikama, nadam se da cu se navici![]()